menu Request

Fernando Alang - Salaman Dadi Kenangan (Ngeciwis Channel) Chord Gitar dan Lirik Lagu

47 views
 Intro : C..Dm..Em..F..
        C G C..

F          G
 wis tak.. rasakke..
  C         Bm    Am
wengi iki.. tanpo sliramu..
F         G
 raiso di apusi..
     C      Bm           Am  -G
isih kowe.. sing tak tresnani..

F        G
 pedot batinku..
  C    Bm      Am   -G
kowe.. ninggalke aku..
F         G
 keronto-ronto..
         C        Bm       Am
nanging iki.. wes dadi dalane..
      F         G
aku lilo.. aku trimo..

Reff :
 F              G
 salaman udan panas
           C        Am
 mung dadi kenangan..
          Dm
 kolo semono..
           G
 ngetan-ngulon gandengan
    C
 ra wedi kelangan..

      F               G
 ning salaman dadi seksi..
         C     Am
 cintaku padamu..
        Dm      G
 niatmu geguyon..
                     C
 malah aku sing dadi gejeron..

Musik : Dm..Em..F..C G

[Spoke]
Dm
 yen tak rasak-rasake..
Em                          F
 dino-dinoku sepi tanpo tresnomu..
           G
sepi esemmu..

Dm
 tansah kangen..
                      Em
yo mung iso nyawang fotomu..
                F
ati sing mulone padang koyo rino
     G
saiki ajur ora ngiro..

Reff :
 F              G
 salaman udan panas
           C       Am
 mung dadi kenangan..
          Dm
 kolo semono..
           G
 ngetan-ngulon gandengan
    C
 ra wedi kelangan..

      F               G
 ning salaman dadi seksi..
         C     Am
 cintaku padamu..
        Dm
 niatmu geguyon..

  F              G
 (salaman udan panas)
            C       Am
 (mung dadi kenangan..)
           Dm
 (kolo semono..)
            G
 (ngetan-ngulon gandengan)
     C
 (ra wedi kelangan..)

      F               G
 ning salaman dadi seksi..
         C      Am
 cintaku padamu..
        Dm         G
 niatmu geguyo..oo on..
                     C      F G
 malah aku sing dadi gejeron..
        Dm         G
 niatmu geguyo..oo on..
                     C      F G
 malah aku sing dadi gejeron..
           C
 sing dadi gejeron..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..Bm..C#m..D..
        A E A..

D          E
 wis tak.. rasakke..
  A         G#m   F#m
wengi iki.. tanpo sliramu..
D         E
 raiso di apusi..
     A      G#m          F#m  -E
isih kowe.. sing tak tresnani..

D        E
 pedot batinku..
  A    G#m     F#m   -E
kowe.. ninggalke aku..
D         E
 keronto-ronto..
         A        G#m      F#m
nanging iki.. wes dadi dalane..
      D         E
aku lilo.. aku trimo..

Reff :
 D              E
 salaman udan panas
           A        F#m
 mung dadi kenangan..
          Bm
 kolo semono..
           E
 ngetan-ngulon gandengan
    A
 ra wedi kelangan..

      D               E
 ning salaman dadi seksi..
         A      F#m
 cintaku padamu..
        Bm      E
 niatmu geguyon..
                     A
 malah aku sing dadi gejeron..

Musik : Bm..C#m..D..A E

[Spoke]
Bm
 yen tak rasak-rasake..
C#m                         D
 dino-dinoku sepi tanpo tresnomu..
           E
sepi esemmu..

Bm
 tansah kangen..
                      C#m
yo mung iso nyawang fotomu..
                D
ati sing mulone padang koyo rino
     E
saiki ajur ora ngiro..

Reff :
 D              E
 salaman udan panas
           A        F#m
 mung dadi kenangan..
          Bm
 kolo semono..
           E
 ngetan-ngulon gandengan
    A
 ra wedi kelangan..

      D               E
 ning salaman dadi seksi..
         A      F#m
 cintaku padamu..
        Bm
 niatmu geguyon..

  D              E
 (salaman udan panas)
            A        F#m
 (mung dadi kenangan..)
           Bm
 (kolo semono..)
            E
 (ngetan-ngulon gandengan)
     A
 (ra wedi kelangan..)

      D               E
 ning salaman dadi seksi..
         A      F#m
 cintaku padamu..
        Bm         E
 niatmu geguyo..oo on..
                     A      D E
 malah aku sing dadi gejeron..
        Bm         E
 niatmu geguyo..oo on..
                     A      D E
 malah aku sing dadi gejeron..
           A
 sing dadi gejeron..

Incoming search

chord gitar Fernando Alang mudah, kunci gitar Fernando Alang, chord lagu Fernando Alang - Salaman Dadi Kenangan (Ngeciwis Channel), chord dasar Fernando Alang - Salaman Dadi Kenangan (Ngeciwis Channel), chordtela Fernando Alang - Salaman Dadi Kenangan (Ngeciwis Channel), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Fernando Alang - Salaman Dadi Kenangan (Ngeciwis Channel), download lagu Fernando Alang - Salaman Dadi Kenangan (Ngeciwis Channel) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fernando Alang di youtube: https://youtube.com/watch?v=By2oKgaWJ1U

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Fernando Alang

    Chord Lagu Terbaru

    ×

    Account

    Menu