menu Request

Fira Azahra - Kuto Kenangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

62 views
 Intro : C F G  C
        Am Dm Bb C..

C        F      G        C
kuto iki.. sing dadi kenangan..
E                 Am         G
aku lan kowe.. berjumpa bersama..
       F           G         C
tolong duh Gusti roso nopo niki..

C             F     G      C
esem manismu.. sing marai ati..
E                    Am        G
roso tresnoku.. mung kanggo sliramu..
      F        G        C
tenan atiku ra bakal ngapusi..

Int. F G C..

        F      G   
ngapuntene.. kulo..
    Em            Am
pun tresno marang kowe..
     D                   G
kekancan iki ra bakal luntur..
              C
sing tenang wae..

Reff :
       F
 kuto iki..
      G          Em          Am
 sing dadi saksi tresno ro kowe
                       F
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            G
 senadjan roso iki..
              C       C7
 ra bakal tak ungkapke..

       F
 kuto iki..
   G             Em       Am
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    Dm
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           G
 cukup tak simpen lan tak tulis
         C
 ning tembang iki..

Musik : F G Em Am -G
        F G C..

        F      G   
ngapuntene.. kulo..
    Em            Am
pun tresno marang kowe..
     D                   G
kekancan iki ra bakal luntur..
              C
sing tenang wae..

Reff :
       F
 kuto iki..
      G          Em          Am
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       Dm
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            G
 senadjan roso iki..
              C       C7
 ra bakal tak ungkapke..

       F
 kuto iki..
   G             Em          Am
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    Dm
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           G
 cukup tak simpen lan tak tulis
         C
 ning tembang iki..

       F
 kuto iki..
      G          Em          Am
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       Dm
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            G
 senadjan roso iki..
              C
 ra bakal tak ungkapke..

       F
 kuto iki..
   G             Em          Am
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    Dm
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           G
 cukup tak simpen lan tak tulis
         C
 ning tembang iki..
 G                C
  kuto iki sing dadi saksi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B E F# B
        G#m C#m A B..

B        E      F#       B
kuto iki.. sing dadi kenangan..
D#                G#m        F#
aku lan kowe.. berjumpa bersama..
       E           F#        B
tolong duh Gusti roso nopo niki..

B             E     F#     B
esem manismu.. sing marai ati..
D#                   G#m       F#
roso tresnoku.. mung kanggo sliramu..
      E        F#       B
tenan atiku ra bakal ngapusi..

Int. E F# B..

        E      F#  
ngapuntene.. kulo..
    D#m           G#m
pun tresno marang kowe..
     C#                  F#
kekancan iki ra bakal luntur..
              B
sing tenang wae..

Reff :
       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe
                       E
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B       B7
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m      G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..

Musik : E F# D#m G#m -F#
        E F# B..

        E      F#  
ngapuntene.. kulo..
    D#m           G#m
pun tresno marang kowe..
     C#                  F#
kekancan iki ra bakal luntur..
              B
sing tenang wae..

Reff :
       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       C#m
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B       B7
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m         G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..

       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       C#m
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m         G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..
 F#               B
  kuto iki sing dadi saksi..

Incoming search

chord gitar Fira Azahra mudah, kunci gitar Fira Azahra, chord lagu Fira Azahra - Kuto Kenangan, chord dasar Fira Azahra - Kuto Kenangan, chordtela Fira Azahra - Kuto Kenangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Fira Azahra - Kuto Kenangan, download lagu Fira Azahra - Kuto Kenangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fira Azahra di youtube: https://youtube.com/watch?v=4SvNkys9pmY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Fira Azahra

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu