menu Request

Fira Azahra - Yo Wes Chord Gitar dan Lirik Lagu

35 views
 Intro : C G Am Em
        F C Dm G..
        Em  Am  F  G..

 C           G      Am    Em
opo pancen kui.. alasanmu..
  F             G       C
pengen ngadoh.. soko atiku..
    F       G
tak tiwas tiwasne
        Em           Am
malah kowe ro wong liyo..
-G        F
 abot tresno nanging..
       G..
kowe mblenjani janji..

 C          G       Am   Em
aku ora ngerti kudu piye..
  F               G          C
pengen nangis.. nanging ora iso..
 F       G
ati arep sambat
         Em       Am
nanging urip kudu kuat..
        F
Gusti kulo nyuwun..
       G
paringono sabar ati..

Reff :
           F
 yo wes yo ben.. 
   G        C
 kudu dilakoni..
         F           G
 mugi Gusti paring kulo..
       C
 ati kuat ora sambat..

           F
 yo wes yo ben..
     G           C  Am
 wes pancen takdire..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C
 senajan loro ati..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F..G..

 C           G      Am    Em
opo pancen kui.. alasanmu..
  F             G       C
pengen ngadoh.. soko atiku..
    F       G
tak tiwas tiwasne
        Em           Am
malah kowe ro wong liyo..
         F
abot tresno nanging..
       G   
kowe mblenjani janji..

 C          G       Am   Em
aku ora ngerti kudu piye..
  F               G          C
pengen nangis.. nanging ora iso..
F        G
ati arep sambat
         Em       Am
nanging urip kudu kuat..
        F
Gusti kulo nyuwun..
       G
paringono sabar ati..

Reff :
           F
 yo wes yo ben.. 
   G        C
 kudu dilakoni..
         F           G
 mugi Gusti paring kulo..
       C
 ati kuat ora sambat..

           F
 yo wes yo ben..
     G           C  Am
 wes pancen takdire..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C
 senajan loro ati..

           F
 yo wes yo ben.. 
   G        C
 kudu dilakoni..
         F           G
 mugi Gusti paring kulo..
       C
 ati kuat ora sambat..

           F
 yo wes yo ben..
     G           C  Am
 wes pancen takdire..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C  Am
 senajan loro ati..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C
 senajan loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B F# G#m D#m
        E B C#m F#..
        D#m  G#m  E  F#..

 B           F#     G#m   D#m
opo pancen kui.. alasanmu..
  E             F#      B
pengen ngadoh.. soko atiku..
    E       F#
tak tiwas tiwasne
        D#m          G#m
malah kowe ro wong liyo..
-F#       E
 abot tresno nanging..
       F#..
kowe mblenjani janji..

 B          F#      G#m  D#m
aku ora ngerti kudu piye..
  E               F#         B
pengen nangis.. nanging ora iso..
 E       F#
ati arep sambat
         D#m      G#m
nanging urip kudu kuat..
        E
Gusti kulo nyuwun..
       F#
paringono sabar ati..

Reff :
           E
 yo wes yo ben.. 
   F#       B
 kudu dilakoni..
         E           F#
 mugi Gusti paring kulo..
       B
 ati kuat ora sambat..

           E
 yo wes yo ben..
     F#          B  G#m
 wes pancen takdire..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B
 senajan loro ati..

Musik : B F# G#m F#
        E B C#m F#
        B F# G#m F#
        E..F#..

 B           F#     G#m   D#m
opo pancen kui.. alasanmu..
  E             F#      B
pengen ngadoh.. soko atiku..
    E       F#
tak tiwas tiwasne
        D#m          G#m
malah kowe ro wong liyo..
         E
abot tresno nanging..
       F#..
kowe mblenjani janji..

 B          F#      G#m  D#m
aku ora ngerti kudu piye..
  E               F#         B
pengen nangis.. nanging ora iso..
E        F#
ati arep sambat
         D#m      G#m
nanging urip kudu kuat..
        E
Gusti kulo nyuwun..
       F#
paringono sabar ati..

Reff :
           E
 yo wes yo ben.. 
   F#       B
 kudu dilakoni..
         E           F#
 mugi Gusti paring kulo..
       B
 ati kuat ora sambat..

           E
 yo wes yo ben..
     F#          B  G#m
 wes pancen takdire..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B
 senajan loro ati..

           E
 yo wes yo ben.. 
   F#       B
 kudu dilakoni..
         E           F#
 mugi Gusti paring kulo..
       B
 ati kuat ora sambat..

           E
 yo wes yo ben..
     F#          B  G#m
 wes pancen takdire..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B  G#m
 senajan loro ati..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B
 senajan loro ati..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Fira Azahra mudah, kunci gitar Fira Azahra, chord lagu Fira Azahra - Yo Wes, chord dasar Fira Azahra - Yo Wes, chordtela Fira Azahra - Yo Wes, lirik lagu Fira Azahra - Yo Wes, download lagu Fira Azahra - Yo Wes mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fira Azahra di youtube: https://youtube.com/watch?v=A8Rxto5EZIY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Fira Azahra

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×