menu Request

Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

45 views
 Reff :
          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
           G
 ngesok ku sing ngelarani..

 G       
aku karo kowe
      C
atiku ayem rasane..
         Am       D
sak bendino bebarengan
          G
kadang ku sek kelingan..

B
karo esemmu
          Em
sing gawe bungah atiku..
       Am
nganti tak angen-angen
            D
kowe mbesuk dadi jodoku..

         G
kok moro ngomong ra betah
           Am
terus kowe ngajaki pisah..
          D
wis buyar angenanku
           G
karo kabeh keputusanmu..

 B
aku mbok tinggalke
        Em
dengan alasan sepele..
       Am
mbok kiro ku ra ngerti
        D
lekmu kuwi main mburi..

Reff :
          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
           G
 ngesok ku sing ngelarani..

Musik : C..G..Am D G..
        C..G..Am D G..D

         G
kok moro ngomong ra betah
           Am
terus kowe ngajaki pisah..
          D
wis buyar angenanku
           G
karo kabeh keputusanmu..

 B
aku mbok tinggalke
        Em
dengan alasan sepele..
       Am
mbok kiro ku ra ngerti
        D
lekmu kuwi main mburi..

Reff :
          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
          G
 ngesok ku sing ngelarani..

          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
           G
 ngesok ku sing ngelarani..

Incoming search

chord gitar Fire Amanda mudah, kunci gitar Fire Amanda, chord lagu Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan, chord dasar Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan, chordtela Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan, download lagu Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fire Amanda di youtube: https://youtube.com/watch?v=1yJJU1-ll90

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Fire Amanda

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu