menu Request

Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

50 views
 Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G C

               F       G
gedine roso rindu.. i..ki
                     C
nggrantes ning njero ati
                    F
kangenku setengah mati
             G
aku pengen bali
                 C
nemoni kowe sing tak tresnani..

                   F
sampek kapan aku koyo ngene
G                C
 kudu adoh karo kowe
                   F
aku nangis saben bengi
             G
mung ketemu ono ngimpi
            C
aku pengen bali..

             F
sakjane aku ora tego..
G                C
 ninggalne kowe lungo
                 F
sing tak jaluk kowe lilo
             G
kowe kudu trimo
                  C
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               F                 G
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               Em              Am
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           Dm           G
 aku tak pergi dari sisimu
                   C
 akan slalu bersamamu..

              F                  G
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                Em                 Am
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           Dm            G
 amung dongaku marang Gusti
                   C
 iso jodo sampek tekan mati..

Musik : F G Em Am
        Dm G C

             F
sakjane aku ora tego..
G                C
 ninggalne kowe lungo
                 F
sing tak jaluk kowe lilo
             G
kowe kudu trimo
                  C
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               F                 G
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               Em              Am
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           Dm           G
 aku tak pergi dari sisimu
                   C
 akan slalu bersamamu..

              F                  G
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                Em                 Am
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           Dm            G
 amung dongaku marang Gusti
                   C
 iso jodo sampek tekan mati..

              F                  G
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                Em                 Am
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           Dm            G
 amung dongaku marang Gusti
                   C
 iso jodo sampek tekan mati..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E

               A       B
gedine roso rindu.. i..ki
                     E
nggrantes ning njero ati
                    A
kangenku setengah mati
             B
aku pengen bali 
                 E
nemoni kowe sing tak tresnani..

                   A
sampek kapan aku koyo ngene
B                E
 kudu adoh karo kowe
                   A
aku nangis saben bengi
             B
mung ketemu ono ngimpi
            E
aku pengen bali..

             A
sakjane aku ora tego..
B                E
 ninggalne kowe lungo
                 A
sing tak jaluk kowe lilo
             B
kowe kudu trimo
                  E
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               A                 B
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               G#m             C#m
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           F#m          B
 aku tak pergi dari sisimu
                   E
 akan slalu bersamamu..

              A                  B
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                G#m                C#m
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           F#m           B
 amung dongaku marang Gusti
                   E
 iso jodo sampek tekan mati..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E

             A
sakjane aku ora tego..
B                E
 ninggalne kowe lungo
                 A
sing tak jaluk kowe lilo
             B
kowe kudu trimo
                  E
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               A                 B
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               G#m             C#m
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           F#m          B
 aku tak pergi dari sisimu
                   E
 akan slalu bersamamu..

              A                  B
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                G#m                C#m
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           F#m           B
 amung dongaku marang Gusti
                   E
 iso jodo sampek tekan mati..

              A                  B
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                G#m                C#m
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           F#m           B
 amung dongaku marang Gusti
                   E
 iso jodo sampek tekan mati..

Outro : E

Incoming search

chord gitar Koplo mudah, kunci gitar Koplo, chord lagu Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe, chord dasar Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe, chordtela Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe, download lagu Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=PuP-lK2n7Q8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Koplo

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu