menu Request

Gapero Creative - Tresna Tulus Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

56 views
 Intro : C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F G C G

C G Am Em
ora mikir mburine
F G C
rencana sing wes di pikirke
Dm G
sliramu malah lungo
C G/B Am G
nggandeng karo wong liyo
F G C G
nenggal janji neng njero ati..

C G Am Em
seprene tak enteni
F G C
sliramu ora bali-bali
Dm G
aku nunggu tekamu
C G/B Am G
kangen roso atiku
F G C E
sayang mesakno aku..

Am Em
mung siji panyuwunku
F C -G/B
njogo roso atimu
Am Em
tulung ngertenono
F G
tresnaku.. tulus neng ati..

Reff :
C G
tresnaku yo mung siji
F C
kanggo sliramu
F Em
kowe sing tak tresnani
Dm G
mblenjani janji..

C G
sayangku yo mung siji
F C
kanggo sliramu
F Em
mugo Gusti ngijabahi
Dm G C G
kowe lan aku biso nyawiji..

Musik : C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F G C G

C G Am Em
ora mikir mburine
F G C
rencana sing wes di pikirke
Dm G
sliramu malah lungo
C G/B Am G
nggandeng karo wong liyo
F G C G
nenggal janji neng njero ati..

C G Am Em
seprene tak enteni
F G C
sliramu ora bali-bali
Dm G
aku nunggu tekamu
C G/B Am G
kangen roso atiku
F G C E
sayang mesakno aku..

Am Em
mung siji panyuwunku
F C -G/B
njogo roso atimu
Am Em
tulung ngertenono
F G
tresnaku.. tulus neng ati..

Reff :
C G
tresnaku yo mung siji
F C
kanggo sliramu
F Em
kowe sing tak tresnani
Dm G
mblenjani janji..

C G
sayangku yo mung siji
F C
kanggo sliramu
F Em
mugo Gusti ngijabahi
Dm G C G
kowe lan aku biso nyawiji..

C G
tresnaku yo mung siji
F C
kanggo sliramu
F Em
kowe sing tak tresnani
Dm G
mblenjani janji..

C G
sayangku yo mung siji
F C
kanggo sliramu
F Em
mugo Gusti ngijabahi
Dm G C
kowe lan aku biso nyawiji..
Dm G C
kowe lan aku biso nyawiji..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Gapero Creative - Tresna Tulus Ati, chord dasar Gapero Creative - Tresna Tulus Ati, chordtela Gapero Creative - Tresna Tulus Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Gapero Creative - Tresna Tulus Ati, download lagu Gapero Creative - Tresna Tulus Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=vhjTC9CMGuo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×