menu Request

Gemah Ripah - Wit Gedang Chord Gitar dan Lirik Lagu

48 views
 Intro : G D/F# Em D
        C G/B Am D G..

G           D/F#
 wis kadung sayang..
Em         D            C
 kabeh tak los kanggo kowe
          G/B
kowe sing tak sayang
      Am         D
jebul kowe malah ngilang..

G    D/F#
 ora kiro-kiro..
Em     D           C
 atiku mbok gawe loro
            G/B
ning ngarep moto
     Am            D
kowe mlaku ro wong liyo..

Int. C G/B Am D

G       D/F#
 cerito wingi..
Em       D          C
 durung iso tak lereni
        G/B
kebacut jeru
     Am          D
kowe neng njero atiku..

G    D/F#
 masio loro..
Em        D       C
 nanging aku iso opo
         G/B
wis akeh cerito
       Am         D
sing ketoto njero dodo..

C       B         Em
 ning taman kilisuci
  G            C
kowe ngucap janji
       D       G
jare sehidup semati..

Reff :
 C  D        G
  opo kowe lali..
 C      D           G
  Gusti kang anyekseni..
 C     D
  piye nasibku
      Bm            Em
 sing wis kadung percoyo..
   F                D
 bakal saklawase.. urip karo kowe..

 C  D             G
  tulung mbok sadaro..
 C       D            G
  tekaku mbok anggep opo..
 C    D       Bm
  ora ono bedane wit gedang
 Em            
 karo kowe..
 Am                        F
  nduwe jantung ning ra nduwe ati..
 D      (Gm)
  kowe tego..

Musik : Gm F D# Dm
        Cm Bb D..

G    D/F#
 cerito wingi..
Em       D        C
 durung iso tak lereni
        G/B
kebacut jeru
     Am          D
kowe neng njero atiku..

G    D/F#
 masio loro..
Em        D       C
 nanging aku iso opo
         G/B
wis akeh cerito
       Am         D
sing ketoto njero dodo..

C       B         Em
 ning taman kilisuci
  G            C
kowe ngucap janji
       D       G  Gsus4
jare sehidup semati..

Reff :
 C  D        G
  opo kowe lali..
 C      D           G
  Gusti kang anyekseni..
 C     D
  piye nasibku
      Bm            Em
 sing wis kadung percoyo..
   F                D
 bakal saklawase.. urip karo kowe..

 C  D             G
  tulung mbok sadaro..
 C       D            G
  tekaku mbok anggep opo..
 C    D       Bm
  ora ono bedane wit gedang
 Em            
 karo kowe..
 Am                        F
  nduwe jantung ning ra nduwe ati..
 D       G Gsus4 G
  kowe tego..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Gemah Ripah mudah, kunci gitar Gemah Ripah, chord lagu Gemah Ripah - Wit Gedang, chord dasar Gemah Ripah - Wit Gedang, chordtela Gemah Ripah - Wit Gedang, lirik lagu Gemah Ripah - Wit Gedang, download lagu Gemah Ripah - Wit Gedang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gemah Ripah di youtube: https://youtube.com/watch?v=hqEbv8uQ7OY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Gemah Ripah

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×