menu Request

GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) Chord Gitar dan Lirik Lagu

35 views
(Intro) Am Em F C F C Dm  G
        Am Em F C F C Dm  G

   C                 F
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
G                          C
endah paras manis esem lan guyumu
  Am         Em           F           C
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
Dm        G                 C
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

  C               F
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 G                      C
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Am        Em      F           C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm        G
amung.. nimas..

(Chorus)
    Am           Em
howoning njero batin..
       F           C
pengen tansah sesanding
   F           C
yo mung karo nimas..
      Dm            E
atiku mung kanggo nimas..

       Am       Em
nadyan akeh pepalang..
         F           C
ngalangi dalan katresnan..
    Dm           C
iku pancen dalan supoyo..
    Dm      G             C
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) Am Em F C F C Dm E
       Am Em F C Dm C Dm  G

  C               F
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 G                      C
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Am        Em      F           C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm        G
amung.. nimas..

(Chorus)
    Am           Em
howoning njero batin..
       F           C
pengen tansah sesanding
   F           C
yo mung karo nimas..
      Dm            E
atiku mung kanggo nimas..

       Am       Em
nadyan akeh pepalang..
         F           C
ngalangi dalan katresnan..
    Dm           C
iku pancen dalan supoyo..
    Dm      G             C
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) Am Em F C F C Dm  G
        Am Em F C F C Dm  G  C





(Intro) Em Cm E B E B Bm  Bb
        Em Cm E B E B Bm  Bb

   B                 E
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
Bb                         B
endah paras manis esem lan guyumu
  Em        Cm          E           B
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
Bm       Bb                B
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

  B               E
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 Bb                     B
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Em       Cm     E           B
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Bm       Bb
amung.. nimas..

(Chorus)
    Em          Cm
howoning njero batin..
       E           B
pengen tansah sesanding
   E           B
yo mung karo nimas..
      Bm           Am
atiku mung kanggo nimas..

       Em      Cm
nadyan akeh pepalang..
         E           B
ngalangi dalan katresnan..
    Bm          B
iku pancen dalan supoyo..
    Bm     Bb            B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) Em Cm E B E B Bm Am
       Em Cm E B Bm B Bm  Bb

  B               E
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 Bb                     B
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Em       Cm     E           B
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Bm       Bb
amung.. nimas..

(Chorus)
    Em          Cm
howoning njero batin..
       E           B
pengen tansah sesanding
   E           B
yo mung karo nimas..
      Bm           Am
atiku mung kanggo nimas..

       Em      Cm
nadyan akeh pepalang..
         E           B
ngalangi dalan katresnan..
    Bm          B
iku pancen dalan supoyo..
    Bm     Bb            B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) Em Cm E B E B Bm  Bb
        Em Cm E B E B Bm  Bb  B

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar GENJA SKA mudah, kunci gitar GENJA SKA, chord lagu GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version), chord dasar GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version), chordtela GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version), lirik lagu GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version), download lagu GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GENJA SKA di youtube: https://youtube.com/watch?v=L3vrFigrIYk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GENJA SKA

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×