menu Request

GuyonWaton Official - Pisah Chord Gitar dan Lirik Lagu

52 views
 Intro : F G Em..
        Dm G C..

  F         G           Em
kowe.. sing ono ning atiku
  A            Dm
teko tanpo tak kiro
       G         C
ning tengah sing wis dadi siji..

 F         G           Em
abot.. ninggalke tresnoku..
   A            Dm
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    G        C Fm C G
lan kesalahanku..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

         F     G     
nanging awak dewe.. 
  Em        A
kudu iso nompo..
        Bb
nompo kahanan sing 
            G
raiso di peksa..ke..

Reff :
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C
 sing luwih soko aku..

Musik : F..Em..Dm..C..
        F..Em..Am..
        Dm G C..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Reff :
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C    -Dm   -Em  -G  Em-F-G
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C Am
 sing luwih soko aku..
           Dm
 karo wong liyo..
        G         Am  D
 sing luwih soko aku..
           F
 karo wong liyo..
          G           C
 sing mungkin dudu a..ku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D#m..
        C#m F# B..

  E         F#          D#m
kowe.. sing ono ning atiku
  G#           C#m
teko tanpo tak kiro
       F#        B
ning tengah sing wis dadi siji..

 E         F#          D#m
abot.. ninggalke tresnoku..
   G#           C#m
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    F#       B  Em B F#
lan kesalahanku..

E        F#        D#m      G#m
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       C#m           F#          B
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      E          F#
sumilire angin tengah wengi
            D#m             G#
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 C#m                   F# 
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            B  Bsus4-B
pancen ora iso..

         E     F#    
nanging awak dewe.. 
  D#m       G#
kudu iso nompo..
        A
nompo kahanan sing 
            F#
raiso di peksa..ke..

Reff :
         E     F#
 netes banyu moto..
     D#m           G#m
 nggawe loro ning njero dodo
  C#m     F#
 ati iki iseh tresno
         B
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   E          F#
 dudu salahku karo kowe..
   D#m         G#m
 kahanan mekso koyo ngene..
        C#m                    F#
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  B
 sing luwih soko aku..

Musik : E..D#m..C#m..B..
        E..D#m..G#m..
        C#m F# B..

E        F#        D#m      G#m
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       C#m           F#          B
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      E          F#
sumilire angin tengah wengi
            D#m             G#
sing nggawe tentrem ning njero ati
 C#m                   F# 
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            B
pancen ora iso..

Reff :
         E     F#
 netes banyu moto..
     D#m           G#m
 nggawe loro ning njero dodo
  C#m     F#
 ati iki iseh tresno
         B    -C#m  -D#m -F# D#m-E-F#
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   E          F#
 dudu salahku karo kowe..
   D#m         G#m
 kahanan mekso koyo ngene..
        C#m                    F#
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  B  G#m
 sing luwih soko aku..
           C#m
 karo wong liyo..
        F#        G#m C#
 sing luwih soko aku..
           E
 karo wong liyo..
          F#          B
 sing mungkin dudu a..ku..

Incoming search

chord gitar GuyonWaton mudah, kunci gitar GuyonWaton, chord lagu GuyonWaton Official - Pisah, chord dasar GuyonWaton Official - Pisah, chordtela GuyonWaton Official - Pisah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu GuyonWaton Official - Pisah, download lagu GuyonWaton Official - Pisah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GuyonWaton di youtube: https://youtube.com/watch?v=X8mxrHZblBU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari GuyonWaton

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu