menu Request

Happy Asmara - Dudu Dolanan Chord Gitar dan Lirik Lagu

74 views
 Capo ♪ fret 1

Intro : C Am Bb G..

Reff :
             C               Am
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F      G         C
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F
 yen mung niat dolanan
     G        C    Bm  Am
 ojo karo aku sing tenanan..
  F        G        F   C
 ati iki.. dudu dolanan..

C
 awale ketemu aku ora iso turu
Em
 awan bengi sore isuk
kowe whatsapp aku
Am
 ora kober mangan
                Em
dadi korban sepikan
                             F
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C
uwes netes getih..

C  -Bm  Am
wis tak kabeh-kabehno..
        Em                 F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G
atiku loro..

Reff :
             C               Am
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F      G         C
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F
 yen mung niat dolanan
     G        C    Bm  Am
 ojo karo aku sing tenanan..
  F        G        C
 ati iki.. dudu dolanan..

C
 semene caramu
cuman nggawe babak aku
Em
 janji-janji palsu
amung nggawe awak kuru
Am
 ora kober tandang
                 Em
dadi korban settingan
                             F
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C
uwes netes getih..

C  -Bm  Am
wis tak kabeh-kabehno..
        Em                 F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G
atiku loro..

Reff :
             C               Am
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F      G         C
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F
 yen mung niat dolanan
     G        C    Bm  Am
 ojo karo aku sing tenanan..
  F        G        C   C-Bm
 ati iki.. dudu dolanan..

Musik : Am                Dm
         e iye iye iye, ooo uu..
        Am                Dm
         e iye iye iye, ooo..
        F..G.. G-G G-G

        F          G
wes tak kabeh-kabehno..
        Em       E         F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G             A
atiku loro.. hu uu..

Reff : (overtune)
             D               Bm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G      A         D
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G
 yen mung niat dolanan
     A        D    C#m Bm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G        A        D
 ati iki.. dudu dolanan..

             D               Bm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G      A         D
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G
 yen mung niat dolanan
     A        D    C#m Bm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G        A        D
 ati iki.. dudu dolanan..
  G        A        D  C#m Bm
 ati iki.. dudu dolanan..
  G        A        D
 ati iki.. dudu dolanan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# A#m B G#..

Reff :
             C#              A#m
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F#     G#        C#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F#
 yen mung niat dolanan
     G#       C#   Cm  A#m
 ojo karo aku sing tenanan..
  F#       G#       F#  C#
 ati iki.. dudu dolanan..

C#
 awale ketemu aku ora iso turu
Fm
 awan bengi sore isuk
kowe whatsapp aku
A#m
 ora kober mangan
                Fm
dadi korban sepikan
                             F#
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C#
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G#
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F#
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C#
uwes netes getih..

C# -Cm  A#m
wis tak kabeh-kabehno..
        Fm                 F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#
atiku loro..

Reff :
             C#              A#m
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F#     G#        C#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F#
 yen mung niat dolanan
     G#       C#   Cm  A#m
 ojo karo aku sing tenanan..
  F#       G#       C#
 ati iki.. dudu dolanan..

C#
 semene caramu
cuman nggawe babak aku
Fm
 janji-janji palsu
amung nggawe awak kuru
A#m
 ora kober tandang
                 Fm
dadi korban settingan
                             F#
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C#
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G#
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F#
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C#
uwes netes getih..

C# -Cm  A#m
wis tak kabeh-kabehno..
        Fm                 F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#
atiku loro..

Reff :
             C#              A#m
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F#     G#        C#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F#
 yen mung niat dolanan
     G#       C#   Cm  A#m
 ojo karo aku sing tenanan..
  F#       G#       C#  C#-Cm
 ati iki.. dudu dolanan..

Musik : A#m               D#m
         e iye iye iye, ooo uu..
        A#m               D#m
         e iye iye iye, ooo..
        F#..G#.. G#-G# G#-G#

        F#         G#
wes tak kabeh-kabehno..
        Fm       F         F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#            A#
atiku loro.. hu uu..

Reff : (overtune)
             D#              Cm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G#     A#        D#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G#
 yen mung niat dolanan
     A#       D#   Dm  Cm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G#       A#       D#
 ati iki.. dudu dolanan..

             D#              Cm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G#     A#        D#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G#
 yen mung niat dolanan
     A#       D#   Dm  Cm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G#       A#       D#
 ati iki.. dudu dolanan..
  G#       A#       D# Dm Cm
 ati iki.. dudu dolanan..
  G#       A#       D#
 ati iki.. dudu dolanan..

Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan, chord dasar Happy Asmara - Dudu Dolanan, chordtela Happy Asmara - Dudu Dolanan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan, download lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=6LI3iFl2Jo4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu