menu Request

Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci) Chord Gitar dan Lirik Lagu

34 views
 Capo fret 2

Intro : Dm G C G..

   C                    F
Mbiyen.. kowe ngelarani atiku..
F    -Em    Dm
medot tresnoku..
                      G
kowe luwih mileh karo koncoku
           Em
nanging saiki..
                    A
kowe ngajak balikan ro aku
           Dm
nyesel jaremu..
   C          G
mbiyen kowe lungo ninggalne aku..
      C
demi arek kae..

Reff :
                F
 Sorry sorry to say
                    G
 saiki dewe mending kekancan
             Em
 mergo aku loro..
        E             A
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Dm
 kuwi lah rasane..
                     G
 lagi sayang malah ditinggalne
                 F Fm C..
 loro banget rasane..

 C                  F
Ibarate sego uwes dadi bubur..
            Dm
wes kadung ajur lebur
                   G
ora mungkin dewe biso akur
                 Em
mendingan kowe kubur..
                 E      A
kenangan sing mbiyen pernah nyampur..
                   Dm
sampeyan nderek kondur..
              G
kulo mboten purun..
                    C
nyuwun sewu pamit matur nuwun..

Reff :
                F
 Sorry sorry to say
                    G
 saiki dewe mending kekancan
             Em
 mergo aku loro..
        E             A
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Dm
 kuwi lah rasane..
                     G
 lagi sayang malah ditinggalne
                 C
 loro banget rasane.. ho o oo..

                F
 Sorry sorry to say
                 G
 saiki  aku wes urep tenang
                   Em
 wes duwe penggantimu
       E           A
 ora medit ra moto duitan
            Dm
 ora koyo kowe..
                      G
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                F  Fm C
 hatiku dadi korban.. o o o..

Musik : Dm..G..Em E A..
        Dm..G..C..

Reff :
                F
 Sorry sorry to say
                    G
 saiki dewe mending kekancan
             Em
 mergo aku loro..
        E             A
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Dm
 kuwi lah rasane..
                     G
 lagi sayang malah ditinggalne
                 C
 loro banget rasane.. ho o oo..

                F
 Sorry sorry to say
                 G
 saiki  aku wes urep tenang
                   Em
 wes duwe penggantimu
       E           A
 ora medit ra moto duitan
            Dm
 ora koyo kowe..
                      G
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                F  Fm C
 hatiku dadi korban.. hu uu uu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em A D A..

   D                    G
Mbiyen.. kowe ngelarani atiku..
G    -F#m   Em
medot tresnoku..
                      A
kowe luwih mileh karo koncoku
           F#m
nanging saiki..
                    B
kowe ngajak balikan ro aku
           Em
nyesel jaremu..
   D          A
mbiyen kowe lungo ninggalne aku..
      D
demi arek kae..

Reff :
                G
 Sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 G  Gm D..
 loro banget rasane..

 D                  G
Ibarate sego uwes dadi bubur..
            Em
wes kadung ajur lebur
                   A
ora mungkin dewe biso akur
                 F#m
mendingan kowe kubur..
                 F#     B
kenangan sing mbiyen pernah nyampur..
                   Em
sampeyan nderek kondur..
              A
kulo mboten purun..
                    D
nyuwun sewu pamit matur nuwun..

Reff :
                G
 Sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 D
 loro banget rasane.. ho o oo..

                G
 Sorry sorry to say
                 A
 saiki  aku wes urep tenang
                   F#m
 wes duwe penggantimu
       F#          B
 ora medit ra moto duitan
            Em
 ora koyo kowe..
                      A
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                G  Gm D
 hatiku dadi korban.. o o o..

Musik : Em..A..F#m F# B..
        Em..A..D..

Reff :
                G
 Sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 D
 loro banget rasane.. ho o oo..

                G
 Sorry sorry to say
                 A
 saiki  aku wes urep tenang
                   F#m
 wes duwe penggantimu
       F#          B
 ora medit ra moto duitan
            Em
 ora koyo kowe..
                      A
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                G  Gm D
 hatiku dadi korban.. hu uu uu..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci), chord dasar Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci), chordtela Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci), lirik lagu Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci), download lagu Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=EaSabB6pVEY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×