menu Request

Happy Asmara - Kudu Piye Chord Gitar dan Lirik Lagu

30 views
 Capo fret 3

Intro : C..

Reff :
            F
 aku kudu piye.. 
           G
 saiki dalane..
            Em
 aku kudu piye.. 
                  Am
 mungkin iki takdire..
              Dm
 pisahan ro kowe.. 
              G
 mergo wong tuamu..
        C  C7
 ora setuju..

                F
 mending aku ngalah..
                G
 mergo ku wis kalah..
               Em
 kalah karo bondo..
                     Am
 sing dijaluk wong tuo..
                Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
                C-Dm-Em-Dm-C G
 senajan atiku loro..

  C                G
jujur.. aku isih sayang..
  Am              Em
kabeh.. mergo kahanan..
  F               C
piye.. aku kudu piye..
 Dm                G
abot.. ninggalke kowe..

 C                G
ajur.. aku ra terimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                   C
sing di..pilih karo wong tuomu..
       Dm                      G
amergo kabeh kui mung mergo bondo..

   F                     G
yo wis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm     Fm             G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

Reff :
            F
 aku kudu piye.. 
           G
 saiki dalane..
            Em
 aku kudu piye.. 
                  Am
 mungkin iki takdire..
              Dm
 pisahan ro kowe.. 
              G
 mergo wong tuamu..
        C  C7
 ora setuju..

                F
 mending aku ngalah..
                G
 mergo ku wis kalah..
               Em
 kalah karo bondo..
                     Am
 sing dijaluk wong tuo..
                Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
               C
 senajan atiku loro..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm..G..

 C                G
ajur.. aku ra terimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                   C
sing di..pilih karo wong tuomu..
       Dm                      G
amergo kabeh kui mung mergo bondo..

   F                     G
yo wis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm     Fm             G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

Reff :
            F
 aku kudu piye.. 
           G
 saiki dalane..
            Em
 aku kudu piye.. 
                  Am
 mungkin iki takdire..
              Dm
 pisahan ro kowe.. 
              G
 mergo wong tuamu..
        C  C7
 ora setuju..

                F
 mending aku ngalah..
                G
 mergo ku wis kalah..
               Em
 kalah karo bondo..
                     Am
 sing dijaluk wong tuo..
                Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
               C
 senajan atiku loro..
             Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
               C
 senajan atiku loro..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Kudu Piye, chord dasar Happy Asmara - Kudu Piye, chordtela Happy Asmara - Kudu Piye, lirik lagu Happy Asmara - Kudu Piye, download lagu Happy Asmara - Kudu Piye mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=A-44GIvO_nM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×