menu Request

Happy Asmara - Salah Pilih Chord Gitar dan Lirik Lagu

31 views
 Intro : C..Fm C -G/B Am D G..

    C        Fm            C
jaremu.. aku mung siji sijine..
       Am           A         Dm
sing bakal mbok tresnani saklawase..
  G                            Em         Am
nanging opo bukti.. kabeh mung sewates janji
   Dm            G         C     Fm
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    C           Fm          C     G/B
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Am           A           Dm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 G                 F        Em         Am
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Dm           G       C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F          G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki..
       Dm
uwes kadung loro ati..
        G
mergo kowe sing njalari..

         F          G
senadyan abot sanggane..
     Em         Am
kudu pisah ro kowe..
            Dm
nanging yen tak pikir..
    Em         F
jan aku sing salah..
-Em  Dm         G       C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F         G
 opo kowe ora rumongso
            Em          Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm          G          C
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 C7       F          G
 wes ora usah dibacutno
           Em       A
 timbang kowe ora betah
       Dm        G         C
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Musik : F G Em Am Dm G   
        F G Em A Dm..G...

    C           Fm          C
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Am           A           Dm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 G                 F        Em         Am
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Dm           G       C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F          G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki..
       Dm
uwes kadung loro ati..
        G
mergo kowe sing njalari..

         F          G
senadyan abot sanggane..
     Em         Am
kudu pisah ro kowe..
            Dm
nanging yen tak pikir..
    Em         F
jan aku sing salah..
-Em  Dm         G       C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F         G
 opo kowe ora rumongso
            Em          Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm          G          C
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 C7       F          G
 wes ora usah dibacutno
           Em       A
 timbang kowe ora betah
       Dm        G         C
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

 (overtune)
 D        G         A
 opo kowe ora rumongso
            F#m         Bm
 nek pancen kowe sing salah
     Em          A          D
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D7       G          A
 wes ora usah dibacutno
           F#m      B
 timbang kowe ora betah
       Em        A         D    B
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Em        A         Bm   E
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Em        A         D
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Catatan :
Credit to Ndarboy Genk - Salah Pilih

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..G#m D# -A#/D Cm F A#..

    D#       G#m           D#
jaremu.. aku mung siji sijine..
       Cm           C         Fm
sing bakal mbok tresnani saklawase..
  A#                           Gm         Cm
nanging opo bukti.. kabeh mung sewates janji
   Fm            A#        D#    G#m
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    D#          G#m         D#   -A#/D
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Cm           C           Fm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 A#               -G#       Gm         Cm
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Fm           A#      D#
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G#         A#
aku ra bakal bali..
     Gm            Cm
kowe ra sah nggoleki..
       Fm
uwes kadung loro ati..
        A#
mergo kowe sing njalari..

         G#         A#
senadyan abot sanggane..
     Gm         Cm
kudu pisah ro kowe..
            Fm
nanging yen tak pikir..
    Gm         G#
jan aku sing salah..
-Gm  Fm         A#      D#
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          G#        A#
 opo kowe ora rumongso
            Gm          Cm
 nek pancen kowe sing salah
     Fm          A#         D#
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D#7      G#         A#
 wes ora usah dibacutno
           Gm       C
 timbang kowe ora betah
       Fm        A#        D#
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Musik : G# A# Gm Cm Fm..A#..
        G# A# Gm C Fm..A#...

    D#          G#m         D#
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Cm           C           Fm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 A#               -G#       Gm         Cm
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Fm           A#      D#
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G#         A#
aku ra bakal bali..
     Gm            Cm
kowe ra sah nggoleki..
       Fm
uwes kadung loro ati..
        A#
mergo kowe sing njalari..

         G#         A#
senadyan abot sanggane..
     Gm         Cm
kudu pisah ro kowe..
            Fm
nanging yen tak pikir..
    Gm         G#
jan aku sing salah..
-Gm  Fm         A#      D#
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          G#        A#
 opo kowe ora rumongso
            Gm          Cm
 nek pancen kowe sing salah
     Fm          A#         D#
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D#7      G#         A#
 wes ora usah dibacutno
           Gm       C
 timbang kowe ora betah
       Fm        A#        D#
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

 (overtune)
 F        A#        C
 opo kowe ora rumongso
            Am          Dm
 nek pancen kowe sing salah
     Gm          C          F
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 F7       A#         C
 wes ora usah dibacutno
           Am       D
 timbang kowe ora betah
       Gm        C         F    D
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Gm        C         Dm   G
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Gm        C         F
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Salah Pilih, chord dasar Happy Asmara - Salah Pilih, chordtela Happy Asmara - Salah Pilih, lirik lagu Happy Asmara - Salah Pilih, download lagu Happy Asmara - Salah Pilih mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=7Fp7xeWEzkU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×