menu Request

Hendra Kumbara - Dalan Lurus Chord Gitar dan Lirik Lagu

76 views
 
Intro : Am G C.. Am G C.. E..Am G D/F# F Dm E.. F E Am saben lewat dalan iki.. Am G C mak tratap rasaning ati.. E senajan mung sedelo Am G D/F# senajan sak ke..depan moto F Dm E rasane loro neng ati gelo.. F E Am saben mlaku turut dalan Am G C rasane tansah kelingan.. E aku wis rumongso Am G D/F# pancen dudu.. sopo-sopo.. F E sing aku iso mung usaha lan.. Am A ndungo.. Reff : Dm G ora ono liyo sing neng njero dodo.. C F yo mung siji.. tak patri neng njero ati.. Dm ra bakal berpaling.. E Am A mung jenengmu sing tak eling-eling.. Dm G raono liyane sing iso nggantekke.. C F yen mung gebyare ndunyo lan sak isine.. Dm tulus lan percoyo.. E Am dalan lurus marang sing Kuoso.. Musik : Am G C.. Am G C.. E..Am G D/F# F Dm E.. F E Am saben mlaku turut dalan Am G C rasane tansah kelingan.. E aku wis rumongso Am G D/F# pancen dudu.. sopo-sopo.. F E sing aku iso mung usaha lan.. Am A ndungo.. Reff : Dm G ora ono liyo sing neng njero dodo.. C F yo mung siji.. tak patri neng njero ati.. Dm ra bakal berpaling.. E Am A mung jenengmu sing tak eling-eling.. Dm G raono liyane sing iso nggantekke.. C F yen mung gebyare ndunyo lan sak isine.. Dm tulus lan percoyo.. E Am G D/F# dalan lurus marang sing Kuoso.. E Am E Am dalan lurus marang sing Kuoso..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Dalan Lurus, chord dasar Hendra Kumbara - Dalan Lurus, chordtela Hendra Kumbara - Dalan Lurus, lirik lagu Hendra Kumbara - Dalan Lurus, download lagu Hendra Kumbara - Dalan Lurus mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=BZ_3znwuQWU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×