menu Request

Hendra Kumbara - Yowis! Chord Gitar dan Lirik Lagu

83 views
 ♫ Capo di fret 5 

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

  C                 Em
Yowis.. ben dadi kenangan..
  Am                     Em
Yowis.. mung ning angan-angan..
F                 Fm
tresno sing tak gadang
            C           Am
mung mandeg ning tengah ndalan
 Dm          G      C    Fm
aku kowe wis ora sejalan..

 C                Em
Yowis.. ben dadi cerito..
 Am                      Em
yowis.. mung sak kedep moto..
F           Fm  
janjimu ra ori
       C   -G/B Am
jebule mung KW siji
     Dm           G         C
jare tulus jebule mung apus-apus..

F       G      Em       Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G
aku.. kangen..
Em               Am
ning mung tak pendem..
Dm              G           C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 opo.. meneh sing mbok goleki..
 G                          C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe..
              G
 senajan sak onone..
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 opo.. mergo wong ora nduwe..
 G                      C
 kowe nganti tego ninggalake..
 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur..
               G
 tetep kudu bersyukur..
                      (C)
 kabeh wis ono sing ngatur..

Musik : C-G/B-Am-G-F G F G 
        Dm Em Fm G..

F       G      Em       Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G
aku.. kangen..
Em               Am
ning mung tak pendem..
Dm              G           C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 opo.. meneh sing mbok goleki..
 G                          C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe..
              G
 senajan sak onone..
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 opo.. mergo wong ora nduwe..
 G                      C
 kowe nganti tego ninggalake..
 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur..
               G
 tetep kudu bersyukur
                       C
 kabeh wis ono sing ngatur..

 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur..
               G
 tetep kudu bersyukur
                        C Fm C
 kabeh wis ono sing ngatur..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : Bb C Am Dm Gm C F-Fsus4-F F Am Yowis.. ben dadi kenangan.. Dm Am Yowis.. mung ning angan-angan.. Bb Bbm tresno sing tak gadang F Dm mung mandeg ning tengah ndalan Gm C F Bbm aku kowe wis ora sejalan.. F Am Yowis.. ben dadi cerito.. Dm Am yowis.. mung sak kedep moto.. Bb Bbm janjimu ra ori F -C/E Dm jebule mung KW siji Gm C F jare tulus jebule mung apus-apus.. Bb C Am Dm aku.. nangis.. ra uwis-uwis.. Gm C F teles kebes wis nganti kalis.. Bb C aku.. kangen.. Am Dm ning mung tak pendem Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : F Bb opo.. meneh sing mbok goleki.. C F rumangsaku kabeh wis tak turuti.. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe.. C senajan sak onone.. F sing penting perjuangane.. F Bb opo.. mergo wong ora nduwe.. C F kowe nganti tego ninggalake.. D Gm senajan atiku wis ajur mumur.. C tetep kudu bersyukur (F) kabeh wis ono sing ngatur.. Musik : F-C/E-Dm-C-Bb C Bb C Gm Am Bbm C.. Bb C Am Dm aku.. nangis.. ra uwis-uwis.. Gm C F teles kebes wis nganti kalis.. Bb C aku.. kangen.. Am Dm ning mung tak pendem.. Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : F Bb opo.. meneh sing mbok goleki.. C F rumangsaku kabeh wis tak turuti.. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe.. C senajan sak onone.. F sing penting perjuangane.. F Bb opo.. mergo wong ora nduwe.. C F kowe nganti tego ninggalake.. D Gm senajan atiku wis ajur mumur.. C tetep kudu bersyukur F kabeh wis ono sing ngatur.. D Gm senajan atiku wis ajur mumur.. C tetep kudu bersyukur F Bbm F kabeh wis ono sing ngatur..

Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Yowis!, chord dasar Hendra Kumbara - Yowis!, chordtela Hendra Kumbara - Yowis!, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Hendra Kumbara - Yowis!, download lagu Hendra Kumbara - Yowis! mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=XI4yRQ86WKM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu