menu Request

Ilux ID - Pamit Kerjo Chord Gitar dan Lirik Lagu

48 views
 Intro : G..Am..D..G..
        Am D G Em
        Am..D..D..

G                    Am
dek.. aku njalok sepuro..
          D           G
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Am         D
ikhlasno lungoku..
      G         Em
hapus banyu motomu..
  Am                   D
dungakno lakonku ono kene..

Reff :
       G          D
 aku pamit kerjo ora ono
   Em           Bm
 niat ninggal lungo
       C           G
 tapi iki kabeh mergo
        Am      D
 kahananku ora ono..

           G          D
 bakal tak buktikne setiaku
   Em            Bm
 tulus lan tak jogo
            G         D
 sing tak jalok kowe ora usah
   Em         D
 mikir neko-neko..

     C        D         G
 sabaro.. aku bakalan muleh..
        C        D             G
 gowo sangu.. dinggo ngerabi kowe..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am..D..G..

G                    Am
dek.. aku njalok sepuro..
          D           G
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Am         D
ikhlasno lungoku..
      G         Em
hapus banyu motomu..
  Am                   D
dungakno lakonku ono kene..

Reff :
       G          D
 aku pamit kerjo ora ono
   Em           Bm
 niat ninggal lungo
       C           G
 tapi iki kabeh mergo
        Am      D
 kahananku ora ono..

           G          D
 bakal tak buktikne setiaku
   Em            Bm
 tulus lan tak jogo
            G         D
 sing tak jalok kowe ora usah
   Em         D
 mikir neko-neko..

     C        D         G
 sabaro.. aku bakalan muleh..
        C        D             G
 gowo sangu.. dinggo ngerabi kowe..

       G          D
 aku pamit kerjo ora ono
   Em           Bm
 niat ninggal lungo
       C           G
 tapi iki kabeh mergo
        Am      D
 kahananku ora ono..

           G          D
 bakal tak buktikne setiaku
   Em            Bm
 tulus lan tak jogo
            G         D
 sing tak jalok kowe ora usah
   Em         D
 mikir neko-neko..

     C        D         G
 sabaro.. aku bakalan muleh..
        C       D              G
 gowo sangu.. dinggo ngerabi kowe..

Outro : C D Bm Em
        Am D G..

Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Ilux ID - Pamit Kerjo, chord dasar Ilux ID - Pamit Kerjo, chordtela Ilux ID - Pamit Kerjo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ilux ID - Pamit Kerjo, download lagu Ilux ID - Pamit Kerjo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=Q9m1a9hN39k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu