menu Request

Intan Chacha - Pilihanmu Liyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

119 views
 Intro : Am Em F C Dm G..

    C                 G
sak tenane aku ra ngerti..
 Am            Em
opo.. seng mok karepne..
  F             C
tekamu neng uripku ..
  Dm         G
koyo.. amung semu..

C               G
saiki cobo rasakno..
  Am              Em
kepiye umpamane dadi aku..
  F            C
larane koyo ngene..
  Dm                 G
kuciwo sak jroning dodo..

Int. Am Em F G..

Reff :
   Am                   Em
 jane ngopo tekamu mung sedelo..
  F                  C
 ibarate koyo sakkedeping moto..
    Dm               Em
 ra ngrumangsani opo pancen tego..
 F                  G
 sengojo gawe ati gelo..

   Am                       Em
 dudu roso dudu tresno seng mok gowo..
   F                       C
 nanging cerito seng kebak sujono..
   Dm                     Em
 tiwas aku nggagas kadong aku tresno..
      F                   G
 ning nyatane pilihanmu liyo..
          (C)
 pilihanmu liyo..

Musik : C G Am Em
        F..G..D A G..G-A
        Bm A G..F..G...

C               G
saiki cobo rasakno..
  Am              Em
kepiye umpamane dadi aku..
  F            C
larane koyo ngene..
  Dm                 G
kuciwo sak jroning dodo..

Int. Am Em F G..

Reff :
   Am                   Em
 jane ngopo tekamu mung sedelo..
  F                  C
 ibarate koyo sakkedeping moto..
    Dm               Em
 ra ngrumangsani opo pancen tego..
 F                  G
 sengojo gawe ati gelo..

   Am                       Em
 dudu roso dudu tresno seng mok gowo..
   F                       C
 nanging cerito seng kebak sujono..
   Dm                     Em
 tiwas aku nggagas kadong aku tresno..
      F                   G
 ning nyatane pilihanmu liyo..
   Dm                     Em
 tiwas aku nggagas kadong aku tresno..
      F                   G
 ning nyatane pilihanmu liyo..
           C
 pilihanmu liyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Chacha - Pilihanmu Liyo, chord dasar Intan Chacha - Pilihanmu Liyo, chordtela Intan Chacha - Pilihanmu Liyo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Intan Chacha - Pilihanmu Liyo, download lagu Intan Chacha - Pilihanmu Liyo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=FCNraO4OHR8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

×