menu Request

Intan Chacha - Tak Trimo Salammu Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
 Intro : Am G Am..
        F G C..
        F G C G/B Am
        Dm Em Am..

   Am      Em         Am
tansah kelingan ing sepi wengi..
    F         G       C
naliko tresno tulus dilarani..
       F         G
nadyan wes tak lali lali
  C        -G/B      Am
rasane njanggel ning ati..
    Dm      Em       Am       -Em
nggowo loro janji di blenjani..

  Am      Em          Am
dudu lungamu sing nggawe loro..
        F         G         C
nanging ke iris loro di khianati..
       F       G
banjur saiki kowe titip
C    -G/B    Am
salam kanggo aku..
   Dm           Em        Am
njaluk nyambung tresno ngajak bali..

Int. F G Em Am
     F G Am..

Reff :
           Am
 tak trimo salammu
             Em
 nanging ora tak trimo tresnamu
           F
 cukup semene wae
    Dm                E
 ra sah balen lan nyambung tresno..

        Am
 opo ra kelingan
           Em
 naliko mbiyen ninggalke aku
          F
 kadung jeru tresnoku mbok tinggal lungo
 Dm        E
  nelongso atiku..

     Dm                     Am
 wes cukup lalekke kabeh crito iki..
        G          Em        Am
 mergo aku.. saiki wes nduwe ganti..

Musik : Am..C..G..Am..
        C D F..G  -Em Am..

   Am      Em         Am
tansah kelingan ing sepi wengi..
    F         G       C
naliko tresno tulus dilarani..
       F         G
nadyan wes tak lali lali
  C        -G/B      Am
rasane njanggel ning ati..
    Dm      Em       Am
nggowo loro janji di blenjani..

  Am      Em          Am
dudu lungamu sing nggawe loro..
        F         G         C
nanging ke iris loro di khianati..
       F       G
banjur saiki kowe titip
C    -G/B    Am
salam kanggo aku..
   Dm           Em        Am
njaluk nyambung tresno ngajak bali..

Int. F G Em Am
     F G Am..

Reff :
           Am
 tak trimo salammu
             Em
 nanging ora tak trimo tresnamu
           F
 cukup semene wae
    Dm                E
 ra sah balen lan nyambung tresno..

        Am
 opo ra kelingan
           Em
 naliko mbiyen ninggalke aku
          F
 kadung jeru tresnoku mbok tinggal lungo
 Dm        E
  nelongso atiku..

           Am
 tak trimo salammu
             Em
 nanging ora tak trimo tresnamu
           F
 cukup semene wae
    Dm                E
 ra sah balen lan nyambung tresno..

        Am
 opo ra kelingan
           Em
 naliko mbiyen ninggalke aku
          F
 kadung jeru tresnoku mbok tinggal lungo
 Dm        E
  nelongso atiku..

     Dm                     Am
 wes cukup lalekke kabeh crito iki..
        G          Em        Am
 mergo aku.. saiki wes nduwe ganti..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Chacha - Tak Trimo Salammu, chord dasar Intan Chacha - Tak Trimo Salammu, chordtela Intan Chacha - Tak Trimo Salammu, lirik lagu Intan Chacha - Tak Trimo Salammu, download lagu Intan Chacha - Tak Trimo Salammu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=sdbEHNBL9dk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×