menu Request

Intan Rahma - Nutupi Laraku Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
Capo di fret 4

                F
mungkin ono ati liyo
                G
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Am
sing neng ngarep moto
           F
ati rasane loro
       G                    C
aku trimo, aku pengen pamit lungo..

                   F
mungkin wis ra ono roso
               G
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Am
kowe ngapusi aku
              F
gawe bingung atiku
       G                      C
arep tekan kapan tak tutupi laraku

 C            Am
iseh kuat ora atiku
  F                  G
terus sabar ming ngremuk aku
Em              A
sak jane nyikso batinku
             Dm                   G
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        C
nutupi laraku..

  C              Am
soyo adoh mung gawe ragu
 F             G
opo isoh yen terus mlaku
Em            A
tak pekso senajan loro
    Dm
aku ra popo..
      G                C
ning atiku sing rung kulino..

      F                    G
yen terus sabar aku uwes tau..
  Em                  Am
mangan ati kui mbendinaku
     Dm                G
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                F
mungkin ono ati liyo
                G
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Am
sing neng ngarep moto
           F
ati rasane loro
       G                    C
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   F
mungkin wis ra ono roso
               G
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Am
kowe ngapusi aku
              F
gawe bingung atiku
       G                      C
arep tekan kapan tak tutupi laraku

(Interlude) F G Em Am
            F G C

 C            Am
iseh kuat ora atiku
  F                  G
terus sabar ming ngremuk aku
Em              A
sak jane nyikso batinku
             Dm                   G
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        C
nutupi laraku

      F                    G
yen terus sabar aku uwes tau..
  Em                  Am
mangan ati kui mbendinaku
     Dm                G
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                F
mungkin ono ati liyo
                G
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Am
sing neng ngarep moto
           F
ati rasane loro
       G                    C
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   F
mungkin wis ra ono roso
               G
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Am
kowe ngapusi aku
              F
gawe bingung atiku
       G                      C
arep tekan kapan tak tutupi laraku..





                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Bm
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo..

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Bm
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

 E            Bm
iseh kuat ora atiku
  A                  B
terus sabar ming ngremuk aku
Em             Gm
sak jane nyikso batinku
             Dm                  B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        E
nutupi laraku..

  E              Bm
soyo adoh mung gawe ragu
 A             B
opo isoh yen terus mlaku
Em           Gm
tak pekso senajan loro
    Dm
aku ra popo..
      B                E
ning atiku sing rung kulino..

      A                    B
yen terus sabar aku uwes tau..
  Em                 Bm
mangan ati kui mbendinaku
     Dm               B
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Bm
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Bm
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

(Interlude) A B Em Bm
            A B E

 E            Bm
iseh kuat ora atiku
  A                  B
terus sabar ming ngremuk aku
Em             Gm
sak jane nyikso batinku
             Dm                  B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        E
nutupi laraku

      A                    B
yen terus sabar aku uwes tau..
  Em                 Bm
mangan ati kui mbendinaku
     Dm               B
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Bm
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Bm
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku, chord dasar Intan Rahma - Nutupi Laraku, chordtela Intan Rahma - Nutupi Laraku, lirik lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku, download lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=AWw2qzdDv10

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×