menu Request

Intan Rahma - Urip Kui Keras Chord Gitar dan Lirik Lagu

43 views
Capo di fret 2

     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C G
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro) C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F C Dm G C G

C                    G
pas lagi susah malah podo nggeguyu
 Am                   Em
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
     F               C
nek arep obah kowe malah do ngrasani
  Dm                      G
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

C                         G
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
  Am                Em
podo adu adu kono kene ngelek aku
    F                   C
ora tak pikir mergo rak ono enteke
  Dm
kabeh tak pasrahke
         G           C  G
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C G
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

C                      G
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
 Am
ojo sok keminter
          Em
timbang akhire keblinger
    F            C
ora masalah kowe do nggawe susah
   Dm                   G
penting rejekiku mlaku ora obah owah

C                    G
urip cen keras ojo ditambahi panas
  Am
tinimbang pikiranmu
       Em
nggawe kowe do was was
      F            C
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
   Dm
trimo golek berkah
         G           C  G
dungo ikhtiar lan kerjo..

       F        G
ra sah digawe susah
        Em         Am
bahagia ra butuh mewah
          F              G        C
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude) C G Am Em F C Dm G
            C G Am Em F C Dm G C G

(Chorus)
     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C G
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C
kuwi ora bakal ono entek-enteke..





     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             Dm
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              Dm
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D A
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro) D A Bm Dm G D Em A
        D A Bm Dm G D Em A D A

D                    A
pas lagi susah malah podo nggeguyu
 Bm                   Dm
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
     G               D
nek arep obah kowe malah do ngrasani
  Em                      A
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

D                         A
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
  Bm                Dm
podo adu adu kono kene ngelek aku
    G                   D
ora tak pikir mergo rak ono enteke
  Em
kabeh tak pasrahke
         A           D  A
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             Dm
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              Dm
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D A
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

D                      A
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
 Bm
ojo sok keminter
          Dm
timbang akhire keblinger
    G            D
ora masalah kowe do nggawe susah
   Em                   A
penting rejekiku mlaku ora obah owah

D                    A
urip cen keras ojo ditambahi panas
  Bm
tinimbang pikiranmu
       Dm
nggawe kowe do was was
      G            D
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
   Em
trimo golek berkah
         A           D  A
dungo ikhtiar lan kerjo..

       G        A
ra sah digawe susah
        Dm        Bm
bahagia ra butuh mewah
          G              A        D
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude) D A Bm Dm G D Em A
            D A Bm Dm G D Em A D A

(Chorus)
     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             Dm
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              Dm
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D A
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             Dm
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              Dm
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Urip Kui Keras, chord dasar Intan Rahma - Urip Kui Keras, chordtela Intan Rahma - Urip Kui Keras, lirik lagu Intan Rahma - Urip Kui Keras, download lagu Intan Rahma - Urip Kui Keras mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=HdRrbbSZ7fY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×