menu Request

Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita Chord Gitar dan Lirik Lagu

61 views
 Intro : C..Em..Dm..G..

C                     Em
aku.. sing tau ngisi atimu..
               Dm
sing tau neng uripmu..
                G
sing tau njogo awakmu..

C                         Em
aku.. sing kerep mbok sepelekke..
                 Dm
sing kerep mbok acuhke..
                  G
koe luwih milih karo de'e..
 
Dm          G
 aku wes ikhlas..
Em        A            Dm
yen.. akhire.. koe ninggal aku..
  G                    C
demi iso mlaku karo de'e..

Reff :
                   F
 wes kudu tak lilakke..
             G
 duh nimas koe..
                     Em
 sesandingan karo de'e..
           Am
 aku tak dewe..
                Dm
 mergo tresno kui jane
            G
 ora iso di peksakke
                 C       G
 yowes aku tak milih dewe..

     C                 D
 kangmas.. jalan wonosari iki
              Bm
 dadi saksi bisu
                 Em
 putuse tali asmoro iki..
           Am              D
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  G
 sing tau neng atiku..

Musik : F G Em A
        Dm G C Fm C

             F
mugo koe bahagio.. 
            G
karo wong liyo..
            Em
ojo nganti uripmu.. 
           A
dadi sengsoro..
             Dm
rasah getuni awakku..
              G
sing tau neng uripmu..
                 C
iki wes keputusanmu..

Reff :
       C7          F
 wes kudu tak lilakke..
             G
 duh nimas koe..
                     Em
 sesandingan karo de'e..
           Am
 aku tak dewe..
                Dm
 mergo tresno kui jane
            G
 ora iso di peksakke
                 C       Bm A.. 
 yowes aku tak milih dewe..

 (overtune)
     D                 E
 kangmas.. jalan wonosari iki..
              C#m
 dadi saksi bisu
                 F#m
 putuse tali asmoro iki..
           Bm              E
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  A
 sing tau neng atiku..

Outro :
           D  E
 sepurane aku.. 
               A..
 raiso ro sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..Bm..Am..D..

G                     Bm
aku.. sing tau ngisi atimu..
               Am
sing tau neng uripmu..
                D
sing tau njogo awakmu..

G                         Bm
aku.. sing kerep mbok sepelekke..
                 Am
sing kerep mbok acuhke..
                  D
koe luwih milih karo de'e..
 
Am          D
 aku wes ikhlas..
Bm        E            Am
yen.. akhire.. koe ninggal aku..
  D                    G
demi iso mlaku karo de'e..

Reff :
                   C
 wes kudu tak lilakke..
             D
 duh nimas koe..
                     Bm
 sesandingan karo de'e..
           Em
 aku tak dewe..
                Am
 mergo tresno kui jane
            D
 ora iso di peksakke
                 G       D
 yowes aku tak milih dewe..

     G                 A
 kangmas.. jalan wonosari iki
              F#m
 dadi saksi bisu
                 Bm
 putuse tali asmoro iki..
           Em              A
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  D
 sing tau neng atiku..

Musik : C D Bm E
        Am D G Cm G

             C
mugo koe bahagio.. 
            D
karo wong liyo..
            Bm
ojo nganti uripmu.. 
           E
dadi sengsoro..
             Am
rasah getuni awakku..
              D
sing tau neng uripmu..
                 G
iki wes keputusanmu..

Reff :
       G7          C
 wes kudu tak lilakke..
             D
 duh nimas koe..
                     Bm
 sesandingan karo de'e..
           Em
 aku tak dewe..
                Am
 mergo tresno kui jane
            D
 ora iso di peksakke
                 G       F#m E..
 yowes aku tak milih dewe..

 (overtune)
     A                 B
 kangmas.. jalan wonosari iki..
              G#m
 dadi saksi bisu
                 C#m
 putuse tali asmoro iki..
           F#m             B
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  E
 sing tau neng atiku..

Outro :
           A  B
 sepurane aku.. 
               E..
 raiso ro sliramu..

Incoming search

chord gitar Empat Lima Official mudah, kunci gitar Empat Lima Official, chord lagu Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita, chord dasar Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita, chordtela Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita, download lagu Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Empat Lima Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=sKosOZ3HUzU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Empat Lima Official

    Chord Lagu Terbaru

    ×

    Account

    Menu