menu Request

John - Tak Culne Chord Gitar dan Lirik Lagu

91 views
 Intro : F G Em Am Dm G..

 C         F
ora usah mikir mburi
   G         C
timbang loro ati
Dm
kudu kuat ati
         E
nerimo kenyataan iki..

 C          F
ora usah di getuni
  G          C
kabeh garise Gusti
Dm
mikir sing sak iki
         E
piye carane oleh ganti..

        F          G
tak rewangi nibo tangi
        Em           A
tak empeto mung dadi ati
     Dm                G
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           F
 aku wes lilo..
         G         C
 timbang ngene carane..
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F         E            Am  
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Musik : Am F G C
        Dm Am F E..
                  ho oo..

        F          G
tak rewangi nibo tangi
        Em           A
tak empeto mung dadi ati
     Dm                G
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           F
 aku wes lilo..
         G         C
 timbang ngene carane..
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F         E            Am
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

           F
 aku wes lilo..
         G      C
 timbang ngene ca..rane..
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne..
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
 Em
 aku karo kowe
       F      E            Am
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B C# A#m D#m G#m C#..

 F#        B
ora usah mikir mburi
   C#        F#
timbang loro ati
G#m
kudu kuat ati
         A#
nerimo kenyataan iki..

 F#         B
ora usah di getuni
  C#         F#
kabeh garise Gusti
G#m
mikir sing sak iki
         A#
piye carane oleh ganti..

        B          C#
tak rewangi nibo tangi
        A#m          D#
tak empeto mung dadi ati
     G#m               C#
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           B
 aku wes lilo..
         C#        F#
 timbang ngene carane..
      G#m          C#
 perjuanganku mung mbok
     F#
 sepelekne..
          G#m
 yen takdire wes kudu pisah
  A#m
 aku karo kowe
    B         A#          (D#m)
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Musik : D#m B C# F#
        G#m D#m B A#..
                    ho oo..

        B          C#
tak rewangi nibo tangi
        A#m          D#
tak empeto mung dadi ati
     G#m               C#
soyo jeru nandes neng ati..

Reff :
           B
 aku wes lilo..
         C#        F#
 timbang ngene carane..
      G#m          C#
 perjuanganku mung mbok
     F#
 sepelekne..
          G#m
 yen takdire wes kudu pisah
  A#m
 aku karo kowe
    B        A#            D#m
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

           B
 aku wes lilo..
         C#     F#
 timbang ngene ca..rane..
      G#m          C#
 perjuanganku mung mbok
     F#
 sepelekne..
          G#m
 yen takdire wes kudu pisah
 A#m
 aku karo kowe
       B     A#            D#m
 iklas nerimo.. tak lakoni wae..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar John mudah, kunci gitar John, chord lagu John - Tak Culne, chord dasar John - Tak Culne, chordtela John - Tak Culne, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu John - Tak Culne, download lagu John - Tak Culne mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari John di youtube: https://youtube.com/watch?v=3DJPx6wppxI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari John

    Chord Lagu Lainnya

    ×