menu Request

JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
 Capo fret 5

Intro : Am

Reff :
           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 mugo mugo.. (mugo mugo..)
         F           E           Am
 pacarmu enggal kapundut Sing Kuoso..

           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 liyo dino.. (liyo dino..)
          F       E            Am
 kowe lan aku iso nyambung cerito..

Intro : Am..G..F E Am
        Am..G..F E Am..

Am             G
po..tomu iseh tak..simpen
      F        E       Am
tak sawang.. saben aku kangen..
  Am              G
netes.. iloh mili neng..pipi
    F            E           Am
kelingan sliramu sing wis ngelali..

G                C
kutho iki.. sing dadi seksine
Dm                  Am
biyen pacaran ro slirane..
G                C
neng.. saiki wes bedo crito
  Dm                    E    Am
tulus tresno kalah karo bondo..

Reff :
           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 mugo mugo.. (mugo mugo..)
         F           E           Am
 pacarmu enggal kapundut Sing Kuoso..

           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 liyo dino.. (liyo dino..)
          F       E            Am
 kowe lan aku iso nyambung cerito..

Am             G
po..tomu iseh tak..simpen
      F        E       Am
tak sawang.. saben aku kangen..

Musik : Am............
             (jono joni joget)

G                C
kutho iki.. sing dadi seksine
Dm                  Am
biyen pacaran ro slirane..
G                C
neng.. saiki wes bedo crito
  Dm                    E    Am
tulus tresno kalah karo bondo..

Reff :
           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 mugo mugo.. (mugo mugo..)
         F           E           Am
 pacarmu enggal kapundut Sing Kuoso..

           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 liyo dino.. (liyo dino..)
          F       E            Am
 kowe lan aku iso nyambung cerito..

Am             G
po..tomu iseh tak..simpen
      F        E       Am
tak sawang.. saben aku kangen..


Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Jonojoni mudah, kunci gitar Jonojoni, chord lagu JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno, chord dasar JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno, chordtela JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno, lirik lagu JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno, download lagu JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jonojoni di youtube: https://youtube.com/watch?v=ay7sgPUl-2U

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jonojoni

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×