menu Request

Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto Chord Gitar dan Lirik Lagu

51 views
 Capo ♪ fret 5

Intro : C Em Am Em
        F Fm C..

    C                    Em
tak rasak rasakne.. tansoyo ra karuan..
  Am                     Em
lungamu ket kae wes ra tau enek kabar..
     F           Fm                  C
tak WA nek HP mu.. wes ra aktif nomermu..

  C                        Em
langit sore iki nang taman jurang senggani..
  Am                   Em
kelingan janjimu ora bakal ngloro ati..
        F         Fm                C  
nanging koe saiki.. wes ra tau ngabari..

Int. C  G/B F  G

C               Em
mas.. sepurane aku..
 Am                 Em
ora.. sah ngarepne aku..
 F              Em
iki.. dalan uripku..
 F             G
aku.. dudu jodomu..

C                     Em
mas.. mung siji njalukku..
  Am              Em
tulong.. lalekno aku..
 F               Em
iki.. kabeh salahku..
    F        G         C  C-G/B
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Am           Dm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     G                     C  C-G/B
 senajan ati iki ngempet loro..
 Am            Dm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         G                    C
 yen tresno iki mung dadi cerito..

Musik : Em F G Am Em F G..

C               Em
mas.. sepurane aku..
 Am                 Em
ora.. sah ngarepne aku..
 F              Em
iki.. dalan uripku..
 F             G
aku.. dudu jodomu..

C                     Em
mas.. mung siji njalukku..
  Am              Em
tulong.. lalekno aku..
 F               Em
iki.. kabeh salahku..
    F        G         C  C-G/B
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Am                Dm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     G                     C  C-G/B
 senajan ati iki ngempet loro..
 Am            Dm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         G                    C  C-G/B
 yen tresno iki mung dadi cerito..

 Am                Dm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     G                     C  C-G/B
 senajan ati iki ngempet loro..
 Am            Dm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         G                    C
 yen tresno iki mung dadi cerito..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Am Dm Am
        Bb Bbm F..

    F                    Am
tak rasak rasakne.. tansoyo ra karuan..
  Dm                     Am
lungamu ket kae wes ra tau enek kabar..
     Bb          Bbm                 F
tak WA nek HP mu.. wes ra aktif nomermu..

  F                        Am
langit sore iki nang taman jurang senggani..
  Dm                   Am
kelingan janjimu ora bakal ngloro ati..
        Bb        Bbm              (F)
nanging koe saiki.. wes ra tau ngabari..

Int. F C/E Bb C

F               Am
mas.. sepurane aku..
 Dm                 Am
ora.. sah ngarepne aku..
 Bb             Am
iki.. dalan uripku..
 Bb            C
aku.. dudu jodomu..

F                     Am
mas.. mung siji njalukku..
  Dm              Am
tulong.. lalekno aku..
 Bb              Am
iki.. kabeh salahku..
    Bb       C         F  F-C/E
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Dm           Gm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     C                     F  F-C/E
 senajan ati iki ngempet loro..
 Dm            Gm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         C                    F
 yen tresno iki mung dadi cerito..

Musik : Am Bb C Dm Am Bb C..

F               Am
mas.. sepurane aku..
 Dm                 Am
ora.. sah ngarepne aku..
 Bb             Am
iki.. dalan uripku..
 Bb            C
aku.. dudu jodomu..

F                     Am
mas.. mung siji njalukku..
  Dm              Am
tulong.. lalekno aku..
 Bb              Am
iki.. kabeh salahku..
    Bb       C         F  F-C/E
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Dm                Gm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     C                     F  F-C/E
 senajan ati iki ngempet loro..
 Dm            Gm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         C                    F  F-C/E
 yen tresno iki mung dadi cerito..

 Dm                Gm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     C                     F  F-C/E
 senajan ati iki ngempet loro..
 Dm            Gm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         C                    F
 yen tresno iki mung dadi cerito..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Reny Sasheta mudah, kunci gitar Reny Sasheta, chord lagu Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto, chord dasar Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto, chordtela Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto, lirik lagu Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto, download lagu Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Reny Sasheta di youtube: https://youtube.com/watch?v=4KDWRx3bFq0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Reny Sasheta

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×