menu Request

Kidung Wahyu KoloSebo (Kidung Wali Songo) - Habib Asyhari Adzomat Khon Chord Gitar dan Lirik Lagu

85 views
 Intro : Em..Em..Am..G..Em
Em..Em..F..Em..

Em
rumekso ingsun
Em
laku nisto ngoyo woro
Am
kelawan mekak howo
G Em
howo kang dur angkoro..

Em
senadjan setan gentayangan
Em
tansah gawe rubedo
F Em
hinggo pupusing jaman..

Em
hameteg ingsun
Em
nyirep geni wiso murko
Am
maper hardening ponco
G Em
saben ulesing netro..

Em
tinambaran sih kawelasan
Em
ingkang paring kamulyan
F Em
sang hyang jati pengeran..

Am G
jiwanggo kalbu
F Em
samudro pepuntoning laku
Am G
tumuju dateng gusti
F Em
dzat kang amurbo dumadi

Em
manunggaling kawulo gusti
F Em
krenteg ati bakal dumadi
Am G F Em
mukti ingsun …tanpo piranti..

Musik : Am F, F Em
Am F Em..

Em
sumebyar ing sukmo
Em
madu sarining perwito
Am
maneko warno prodo
G Em
mbangun projo sampurno..

Em
sengkolo tido mukso
Em
kolobendu nyoto sirno
F Em
tyasing roso mardiko…..

Em
mugiyo den sedyo
Em
pusoko kalimosodo
Am
yekti dadi mustiko
G Em
sajeroning jiwo rogo..

Em
bejo mulyo waskito
Em
digdoyo bowo leksono
F Em
byar manjing sigro'-sigro'

Am G
ampuh sepuh wutuh
F Em
tan keno iso paneluh
Am G
gagah bungah sumringah
F Em
ndadar ing wayah-wayah..

Em
satriyo toto sembodo
G F Em
wirotomo katon sewu kartiko
Am G F Em
kataman wahyu..kolosebo..

Musik : Am F, F Em
Am F Em..

Em
memuji ingsun
Em
kanthi suwito linuhung
Am
segoro gando arum
G Em
suh rep dupo kumelun
Em
tinulah niat ingsun
Em
hangidung sabdo kang luhur
F Em
titahing sang hyang agung

Em
rembesing tresno
Em
tondo luhing netro roso
Am
roso rasaning ati
G Em
kadyo tirto kang suci..

Em
kawistoro jopo montro
Em
kondang dadi pepadang
F Em
palilahing sang hyang wenang..

Am G
nowo dewo jawoto
F Em
tali santiko bawono
Am G
prasido sidhikoro
F Em
ing sasono asmoroloyo..

Em
sri narendro kolosebo
G F Em
winisudo ing gegono
Am G F Em
datan gingsir….sewu warso..

Outro : Em..Em..F..Em..Em

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C#m..C#m..F#m..E..C#m
C#m..C#m..D..C#m..

C#m
rumekso ingsun
C#m
laku nisto ngoyo woro
F#m
kelawan mekak howo
E C#m
howo kang dur angkoro..

C#m
senadjan setan gentayangan
C#m
tansah gawe rubedo
D C#m
hinggo pupusing jaman..

C#m
hameteg ingsun
C#m
nyirep geni wiso murko
F#m
maper hardening ponco
E C#m
saben ulesing netro..

C#m
tinambaran sih kawelasan
C#m
ingkang paring kamulyan
D C#m
sang hyang jati pengeran..

F#m E
jiwanggo kalbu
D C#m
samudro pepuntoning laku
F#m E
tumuju dateng gusti
D C#m
dzat kang amurbo dumadi

C#m
manunggaling kawulo gusti
D C#m
krenteg ati bakal dumadi
F#m E D C#m
mukti ingsun …tanpo piranti..

Musik : F#m D, D C#m
F#m D C#m..

C#m
sumebyar ing sukmo
C#m
madu sarining perwito
F#m
maneko warno prodo
E C#m
mbangun projo sampurno..

C#m
sengkolo tido mukso
C#m
kolobendu nyoto sirno
D C#m
tyasing roso mardiko…..

C#m
mugiyo den sedyo
C#m
pusoko kalimosodo
F#m
yekti dadi mustiko
E C#m
sajeroning jiwo rogo..

C#m
bejo mulyo waskito
C#m
digdoyo bowo leksono
D C#m
byar manjing sigro'-sigro'..

F#m E
ampuh sepuh wutuh
D C#m
tan keno iso paneluh
F#m E
gagah bungah sumringah
D C#m
ndadar ing wayah-wayah..

C#m
satriyo toto sembodo
E D C#m
wirotomo katon sewu kartiko
F#m E D C#m
kataman wahyu kolosebo..

Musik : F#m D, D C#m
F#m D C#m..

C#m
memuji ingsun
C#m
kanthi suwito linuhung
F#m
segoro gando arum
E C#m
suh rep dupo kumelun
C#m
tinulah niat ingsun
C#m
hangidung sabdo kang luhur
D C#m
titahing sang hyang agung

C#m
rembesing tresno
C#m
tondo luhing netro roso
F#m
roso rasaning ati
E C#m
kadyo tirto kang suci..

C#m
kawistoro jopo montro
C#m
kondang dadi pepadang
D C#m
palilahing sang hyang wenang..

F#m E
nowo dewo jawoto
D C#m
tali santiko bawono
F#m E
prasido sidhikoro
D C#m
ing sasono asmoroloyo

C#m
sri narendro kolosebo
E D C#m
winisudo ing gegono
F#m E D C#m
datan gingsir….sewu warso

Outro : C#m..C#m..D..C#m..C#m

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Religi Islam mudah, kunci gitar Lagu Religi Islam, chord lagu Kidung Wahyu KoloSebo (Kidung Wali Songo) - Habib Asyhari Adzomat Khon, chord dasar Kidung Wahyu KoloSebo (Kidung Wali Songo) - Habib Asyhari Adzomat Khon, chordtela Kidung Wahyu KoloSebo (Kidung Wali Songo) - Habib Asyhari Adzomat Khon, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Kidung Wahyu KoloSebo (Kidung Wali Songo) - Habib Asyhari Adzomat Khon, download lagu Kidung Wahyu KoloSebo (Kidung Wali Songo) - Habib Asyhari Adzomat Khon mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Religi Islam di youtube: https://youtube.com/watch?v=tXjun58H0rw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Religi Islam

Chord Lagu Lainnya

×