menu Request

Krist Segara - BLORA Chord Gitar dan Lirik Lagu

59 views
 Intro : Am..F..E..Am..
        Dm..Am..F E Am E

Am                F
ono cerito naliko jaman cilikku 
     E                     Am
ning deso kene aku ngantungke mimpiku 
  Dm                       Am
soyo gedhe akeh sing malih rasane
        F         E          Am  E
aku kangen desoku sing cilik kae..

Am                   F 
adem rasane yen isuk nrenyuhke ati
   E                    Am 
pendak udan teko gawe embet dalan iki 
   Dm
sworo pitek sworo jangkrik 
         Am
koyo nyambut uripku 
        F          E          Am
mugo blora soyo mulyo sak teruse.. 

Reff:
 G                         Am
  ning blora kene aku duwe cerito 
 G                         Am
  naliko biyen aku ngarasakke tresno 
 G
  tresno karo sing saiki 
        Am
 dadi bojone wong liyo
         F               E          Am E
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..

Musik : Am..F..E..Am..
        Dm..Am..F E Am..

B                       E
mugi lagu iki ngelingno karo uripku 
         F         E           Am
yen asal ku soko deso kutho blora.. 

Reff:
 G                         Am
  ning blora kene aku duwe cerito 
 G                         Am
  naliko biyen aku ngarasakke tresno 
 G
  tresno karo sing saiki 
        Am
 dadi bojone wong liyo
         F               E          Am
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..
         F               E          Am
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..
         F               E          Am
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..

Outro : Am..F E 
        Am..F E 
        Am..

Incoming search

chord gitar Krist Segara mudah, kunci gitar Krist Segara, chord lagu Krist Segara - BLORA, chord dasar Krist Segara - BLORA, chordtela Krist Segara - BLORA, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Krist Segara - BLORA, download lagu Krist Segara - BLORA mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Krist Segara di youtube: https://youtube.com/watch?v=gpxz32u92oQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Krist Segara

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu