menu Request

Krist Segara - Reunian Chord Gitar dan Lirik Lagu

56 views
 Intro : C Am F G
        C Am F G..

    C           Am
rasane kangen suwe ra ketemu 
  F
karo konco lawas 
           G
sing biyen sak sekolahku 
   C             Am
saiki pancen wis bedo rasane 
  F
podo mencar-mencar 
       G
golek urip dewe-dewe..

F         C
 rungokno laguku 
      Am                  G
mugo iso mampu ngobati rindu 
F        C
 iki lho koncomu 
	   Am                G
sing biyen sering di hukum guru.. 

    C             Am
ayo to kabeh koncone di kelumpukno 
  F                      G
reunian bareng ben eling jaman semono 
    C           Am
ojo to deso pikiranmu saiki 
    F                    G
yen alasan sibuk mergo saiki wis rabi

F         C
 lalekno statusmu 
	     Am                     G
sing penting saiki ndang di atur waktu.. 
F        C
 suwe ra ketemu 
         Am                     G
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        F Fm
sak lawase..

Reff:
   C
 sepurane wae 
         Am
 yen aku pancene lali 
        F
 karo kowe..
                  G
 konco sing biyen sak sekolahku
      C
 wong salahmu dewe 
            Am
 ngilang ra ono kabare 
            F
 ngerti-ngerti.. 
        G  
 kowe saiki wis rabi 

   F            G          C    Am
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   F            G           C    G
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 

Musik : C Am F G
        C Am F G..

F         C
 rungokno laguku 
      Am                  G
mugo iso mampu ngobati rindu..
F        C
 suwe ra ketemu 
         Am                     G
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        F Fm G..
sak lawase..

Reff:
   C
 sepurane wae 
         Am
 yen aku pancene lali 
        F
 karo kowe..
                  G
 konco sing biyen sak sekolahku
      C
 wong salahmu dewe 
            Am
 ngilang ra ono kabare 
            F
 ngerti-ngerti.. 
        G  
 kowe saiki wis rabi 

   F            G          C    Am
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   F            G            C   Am
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 
   F            G
 tapi dongoku mugo.. 
         F    G      C  G
 sehat selalu wo oo uwo..

Outro :
    C           Am
rasane kangen suwe ra ketemu 
  F
karo konco lawas 
           G          C..
sing biyen sak sekolahku.. 

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# D#m B C#
        F# D#m B C#..

    F#          D#m
rasane kangen suwe ra ketemu 
  B
karo konco lawas 
           C#
sing biyen sak sekolahku 
   F#            D#m
saiki pancen wis bedo rasane 
  B
podo mencar-mencar 
       C#
golek urip dewe-dewe..

B         F#
 rungokno laguku 
      D#m                 C#
mugo iso mampu ngobati rindu 
B        F#
 iki lho koncomu 
	   D#m               C#
sing biyen sering di hukum guru.. 

    F#            D#m
ayo to kabeh koncone di kelumpukno 
  B                      C#
reunian bareng ben eling jaman semono 
    F#          D#m
ojo to deso pikiranmu saiki 
    B                    C#
yen alasan sibuk mergo saiki wis rabi

B         F#
 lalekno statusmu 
	     D#m                    C#
sing penting saiki ndang di atur waktu.. 
B        F#
 suwe ra ketemu 
         D#m                    C#
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        B  Bm
sak lawase..

Reff:
   F#
 sepurane wae 
         D#m
 yen aku pancene lali 
        B
 karo kowe..
                  C#
 konco sing biyen sak sekolahku
      F#
 wong salahmu dewe 
            D#m
 ngilang ra ono kabare 
            B
 ngerti-ngerti.. 
        C# 
 kowe saiki wis rabi 

   B            C#         F#   D#m
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   B            C#          F#   C#
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 

Musik : F# D#m B C#
        F# D#m B C#..

B         F#
 rungokno laguku 
      D#m                 C#
mugo iso mampu ngobati rindu..
B        F#
 suwe ra ketemu 
         D#m                    C#
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        B  Bm C#..
sak lawase..

Reff:
   F#
 sepurane wae 
         D#m
 yen aku pancene lali 
        B
 karo kowe..
                  C#
 konco sing biyen sak sekolahku
      F#
 wong salahmu dewe 
            D#m
 ngilang ra ono kabare 
            B
 ngerti-ngerti.. 
        C# 
 kowe saiki wis rabi 

   B            C#         F#   D#m
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   B            C#           F#  D#m
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 
   B            C#
 tapi dongoku mugo.. 
         B    C#     F# C#
 sehat selalu wo oo uwo..

Outro :
    F#          D#m
rasane kangen suwe ra ketemu 
  B
karo konco lawas 
           C#         F#..
sing biyen sak sekolahku.. 

Incoming search

chord gitar Krist Segara mudah, kunci gitar Krist Segara, chord lagu Krist Segara - Reunian, chord dasar Krist Segara - Reunian, chordtela Krist Segara - Reunian, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Krist Segara - Reunian, download lagu Krist Segara - Reunian mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Krist Segara di youtube: https://youtube.com/watch?v=u9NU0f0h4Bw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Krist Segara

Chord Lagu Terbaru

×