menu Request

Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
 Intro : C G/B Am G
        F C G G7
           gobloog !!!

    C                 G/B     Am  G
aku ra nyongko.. kowe setego iki..
     F           C           G  G7
di kei ati.. kok malah nggateli..

     C            G/B           Am
nangisi kowe koyo wong goblog wae.. 
             G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
     F        C         G  G7
koyo ra ono wae sing liane..

       F            G
yen pancen wes dadi pilihane
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e)

Reff :
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..

 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..

Musik : F G C A
        Dm..G G7

    C              G/B       Am
aku ra ngerti kowe segoblog iki..
             G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
    F          C             G  G7
opo wes lali sopo sing ngancani..

      C             G/B       Am
mbien pas kowe lagi susah-susahe..
          G
(kere!, kere kere kere!!!)
      F          C            G  G7
sing aku nduwe kabeh kanggo kowe..

        F       G
nanging saiki kowe ninggalke
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e)

Reff :
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..

  C7            F
 uwes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..

 C7       F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..

 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Kuli Hoa Hoe mudah, kunci gitar Kuli Hoa Hoe, chord lagu Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe, chord dasar Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe, chordtela Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe, lirik lagu Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe, download lagu Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kuli Hoa Hoe di youtube: https://youtube.com/watch?v=hF8OAYTjUOo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kuli Hoa Hoe

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×