menu Request

Laili Kumalahati - Embuh Chord Gitar dan Lirik Lagu

42 views
 
Change re-chord C/E = Em Intro : F G C.. C Dm opo kowe ora kangen karo aku.. G C opo kowe ora rindu karo aku.. Em F sepi ning kene.. ngenteni tekanmu.. C G F -G lagi ngopo, karo sopo, kowe ning kono.. C Dm kerlipe lintang sing dadi saksi bisu.. G C kowe ngucap janji ngiket ning atiku.. Em F rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi.. G C Dm G sayangku tresnoku iki yo mung siji.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb G saiki embuh ilang ning.. ngendi.. C Dm kerlipe lintang sing dadi saksi bisu.. G C kowe ngucap janji ngiket ning atiku.. Em F rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi.. G C F G sayangku tresnoku iki yo mung siji.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb saiki embuh ilang ning.. ngendi.. G (kowe ning ngendi..) C F kabeh coro.. wis tak.. cobo.. G C mupus cidro.. jroning.. dodo.. Am Dm -Em dongaku mung.. ndang ba..lio.. F G kangen ku wis pol ning jero.. (Am) dodo.. Musik : Am..G/B..C..G C F.. D#..F..G.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb saiki embuh ilang ning.. ngendi.. G (kowe ning ngendi..) hooo.. C F kabeh coro.. wis tak.. cobo.. G C mupus cidro.. jroning.. dodo.. A/C# Dm -Em dongaku mung.. ndang balio.. F G -Em kangen ku wis pol ning jero.. (dodo) F G kangen ku wis pol ning jero.. C.. ning jero dodo..

Incoming search

chord gitar Laili Kumalahati mudah, kunci gitar Laili Kumalahati, chord lagu Laili Kumalahati - Embuh, chord dasar Laili Kumalahati - Embuh, chordtela Laili Kumalahati - Embuh, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Laili Kumalahati - Embuh, download lagu Laili Kumalahati - Embuh mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Laili Kumalahati di youtube: https://youtube.com/watch?v=Bto4YxJYu2M

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Laili Kumalahati

    Chord Lagu Terbaru

    ×

    Account

    Menu