menu Request

Langit Purwosari - Mas Ndol Chord Gitar dan Lirik Lagu

36 views
 Intro : F  G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Bb..G..

     C        G        Am
neng kene tak enteni tekane ..
  F         G         C
lungamu ninggalke aku dewe..
  Em
dino ganti sasi
      A
opo koe ora ngerti..
   F
rendeng ganti mongso
      G
opo koe ora kroso..

C             G          Am
neng kene ngenteni sak baline..
F            G            C
kangen rindu sing tak rasakke..
   Em
ngetung nganti lali
          A
wit biyen nganti saiki..
  Dm
rino kelawan wengi
    G
koe sing tak enteni..

  F         G
bukit.. paralayang..
     Em          Am
isih terbayang-bayang..
  Dm        G
langit purwosari 
     C    C7
dadi saksi..

Reff :
                F
 debure ombak segoro..
           G
 ngelingke cerito..
            Em
 naliko semono..
   E           Am
 koe ninggal lungo..
      A       Dm
 isih tak enteni..
                 G
 kapan sliramu bali..
             C  C7
aku ora perduli..

                       F
 gede tresno sing neng dodo..
        G
 isih kuat nyonggo..
             Em
 aku iso nggowo..
     E        Am
 nganti koe teko..
       A         Dm
 tetep tak gemateni..
                  G
 tresno ning ati iki..
               C
 mugo iso nyawiji..

Musik : Am Em Am Em
        G D/F# F..G..

C             G          Am
neng kene ngenteni sak baline..
F            G            C
kangen rindu sing tak rasakke..
   Em          E
ngetung nganti lali
          A
wit biyen nganti saiki..
  Dm
rino kelawan wengi
    G
koe sing tak enteni..

  F         G
bukit.. paralayang..
     Em          Am
isih terbayang-bayang..
  Dm        G         C    C7
langit purwosari dadi saksi..

Reff :
                F
 debure ombak segoro..
           G
 ngelingke cerito..
            Em
 naliko semono..
   E           Am
 koe ninggal lungo..
      A       Dm
 isih tak enteni..
                 G
 kapan sliramu bali..
             C  C7
aku ora perduli..

                       F
 gede tresno sing neng dodo..
        G
 isih kuat nyonggo..
             Em
 aku iso nggowo..
     E        Am
 nganti koe teko..
       A         Dm
 tetep tak gemateni..
                  G
 tresno ning ati iki..
               F Fm C
 mugo iso nyawiji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        F..D..

     G        D        Em
neng kene tak enteni tekane ..
  C         D         G
lungamu ninggalke aku dewe..
  Bm
dino ganti sasi
      E
opo koe ora ngerti..
   C
rendeng ganti mongso
      D
opo koe ora kroso..

G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D
langit purwosari 
     G    G7
dadi saksi..

Reff :
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
             G  G7
aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               G
 mugo iso nyawiji..

Musik : Em Bm Em Bm
        D A/C# C..D..

G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm          B
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D         G    G7
langit purwosari dadi saksi..

Reff :
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
             G  G7
aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               C Cm G
 mugo iso nyawiji..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Mas Ndol mudah, kunci gitar Mas Ndol, chord lagu Langit Purwosari - Mas Ndol, chord dasar Langit Purwosari - Mas Ndol, chordtela Langit Purwosari - Mas Ndol, lirik lagu Langit Purwosari - Mas Ndol, download lagu Langit Purwosari - Mas Ndol mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mas Ndol di youtube: https://youtube.com/watch?v=edP_uxEra68

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Mas Ndol

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×