menu Request

Lara Silvy - Remuk Sesisih Chord Gitar dan Lirik Lagu

67 views
 Capo di fret 3

Intro : Am..Em..F..G..E
        Am..Em..F..G..

Am
terus terang wae..
Em
rasah ngapusi aku
 F             G
ati wes kadung tresno 
     C
karo sliramu..
    Dm          G
iki pancen karepmu..
  Em           Am
kowe milih ninggal aku
 F                  G
aku ora lilo.. karo keputusanmu..

Am
remuk sesisih..
    Em
tresnoku seng putih..
  F         G
kowe ra peduli aku 
  C
kelaran ning kene..
Dm        G
terus kepiye..
      Em         Am
kabeh angen-angenku..
  F                       G
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Int. C F G E
     Am D F G..

Am
remuk sesisih..
    Em
tresnoku sing putih..
  F         G
kowe ra peduli aku 
  C
kelaran neng kene..
Dm        G
terus kepiye..
      Em         Am
kabeh angen-angenku..
  F                       G
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Musik : F..Em..Dm..E..
        F..Em..Dm..G..

  F           C        Dm        E
tegane mblenjani.. tresno tulus iki..
    F                   G
wes nganti koyo ra…nduweni ati..

[Reff:]
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Outro : F..C..
                    Dm G   C..
        tak tutup wae.. hemmm..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..Gm..G#..A#..G
        Cm..Gm..G#..A#..

Cm
terus terang wae..
Gm
rasah ngapusi aku
 G#            A#
ati wes kadung tresno 
     D#
karo sliramu..
    Fm          A#
iki pancen karepmu..
  Gm           Cm
kowe milih ninggal aku
 G#                 A#
aku ora lilo.. karo keputusanmu..

Cm
remuk sesisih..
    Gm
tresnoku seng putih..
  G#        A#
kowe ra peduli aku 
  D#
kelaran ning kene..
Fm        A#
terus kepiye..
      Gm         Cm
kabeh angen-angenku..
  G#                      A#
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Int. D# G# A# G
     Cm F G# A#..

Cm
remuk sesisih..
    Gm
tresnoku sing putih..
  G#        A#
kowe ra peduli aku 
  D#
kelaran neng kene..
Fm        A#
terus kepiye..
      Gm         Cm
kabeh angen-angenku..
  G#                      A#
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Musik : G#..Gm..Fm..G..
        G#..Gm..Fm..A#..

  G#          D#       Fm        G
tegane mblenjani.. tresno tulus iki..
    G#                  A#
wes nganti koyo ra…nduweni ati..

[Reff:]
      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Outro : G#..D#..
                    Fm A#  D#..
        tak tutup wae.. hemmm..

Incoming search

chord gitar Lara Silvy mudah, kunci gitar Lara Silvy, chord lagu Lara Silvy - Remuk Sesisih, chord dasar Lara Silvy - Remuk Sesisih, chordtela Lara Silvy - Remuk Sesisih, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lara Silvy - Remuk Sesisih, download lagu Lara Silvy - Remuk Sesisih mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lara Silvy di youtube: https://youtube.com/watch?v=Fa6mqDEVN2c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lara Silvy

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu