menu Request

LongFly - Lagu Galau Chord Gitar dan Lirik Lagu

44 views
Capo di fret 4

     G
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Am
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      D
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     G
Roso atiku iki nganti kepati pati

G
Esuk esuk aku wis dandan rapi
     Am
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
  D
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
     G
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

  G
Dogos iki bakal dadi bukti
  Am
Dosing iki sing tau nyekseni 
       D
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
         G
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
              Am
Roso iki koyo ngene rasane
    D
Naliko ngerti Kowe lagi
     G                 E
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       D                G
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Am
Arep sambat bingung karo sopo
D        
 Arep crito nanging
     G                  E
isin karo wong lio.. haaa..
                   Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    D
Aku sing iso nompo
            G
Kowe nganti legowo..

(Interlude) Am D G E Am D G

     G
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Am
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      D
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     G
Roso atiku iki nganti kepati pati

    G
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
    Am
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
  D                       G
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
              Am
Roso iki koyo ngene rasane
    D
Naliko ngerti Kowe lagi
     G                 E
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       D                G
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Am
Arep sambat bingung karo sopo
D        
 Arep crito nanging
     G                  E
isin karo wong lio.. haaa..
                   Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    D
Aku sing iso nompo
            G
Kowe nganti legowo..

              Am
Roso iki koyo ngene rasane
    D
Naliko ngerti Kowe lagi
     G                 E
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       D                G
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Am
Arep sambat bingung karo sopo
D        
 Arep crito nanging
     G                  E
isin karo wong lio.. haaa..
                   Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    D
Aku sing iso nompo
            G
Kowe nganti legowo..

(Outro) Am D G E Am D G..





     Bb
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Cm
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      F
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     Bb
Roso atiku iki nganti kepati pati

Bb
Esuk esuk aku wis dandan rapi
     Cm
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
  F
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
     Bb
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

  Bb
Dogos iki bakal dadi bukti
  Cm
Dosing iki sing tau nyekseni 
       F
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
         Bb
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
              Cm
Roso iki koyo ngene rasane
    F
Naliko ngerti Kowe lagi
     Bb                G
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       F                Bb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F        
 Arep crito nanging
     Bb                 G
isin karo wong lio.. haaa..
                   Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    F
Aku sing iso nompo
            Bb
Kowe nganti legowo..

(Interlude) Cm F Bb G Cm F Bb

     Bb
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Cm
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      F
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     Bb
Roso atiku iki nganti kepati pati

    Bb
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
    Cm
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
  F                       Bb
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
              Cm
Roso iki koyo ngene rasane
    F
Naliko ngerti Kowe lagi
     Bb                G
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       F                Bb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F        
 Arep crito nanging
     Bb                 G
isin karo wong lio.. haaa..
                   Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    F
Aku sing iso nompo
            Bb
Kowe nganti legowo..

              Cm
Roso iki koyo ngene rasane
    F
Naliko ngerti Kowe lagi
     Bb                G
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       F                Bb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F        
 Arep crito nanging
     Bb                 G
isin karo wong lio.. haaa..
                   Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    F
Aku sing iso nompo
            Bb
Kowe nganti legowo..

(Outro) Cm F Bb G Cm F Bb..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar LongFly mudah, kunci gitar LongFly, chord lagu LongFly - Lagu Galau, chord dasar LongFly - Lagu Galau, chordtela LongFly - Lagu Galau, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu LongFly - Lagu Galau, download lagu LongFly - Lagu Galau mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari LongFly di youtube: https://youtube.com/watch?v=sivemH-F5A4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari LongFly

    Chord Lagu Lainnya

    ×