menu Request

Loro Ati Official - Badhe Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

31 views
 Intro : C..F..G..C..

C
kelingan nalikone ndek 
G
biyen bareng ro kowe
  F             G        C
nate ngucap tresno karo aku..

C
janjimu marang aku
  G
badhe tresno selawase
   F               G
mboten wonten wong liyo
          C
sing biso ngganteni aku..

Int. F G  C..

F      G      Em      Am
 loro ati iki.. yen kelingan..
F     G             C
 kowe mung nggawe cidro..
F         G      Em           Am
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
F         G             C
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
C
ha.. aaa aaa..

Reff :
 F    G
  ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
 F  G            C
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 F       G
  ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

C
kelingan nalikone ndek
G
biyen bareng ro kowe
  F             G        C
nate ngucap tresno karo aku..

C
janjimu marang aku
  G
badhe tresno selawase
   F               G
mboten wonten wong liyo
          C
sing biso ngganteni aku..

F      G      Em      Am
 loro ati iki.. yen kelingan..
F     G             C
 kowe mung nggawe cidro..
F         G      Em           Am
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
F         G             C
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
C
oo.. ho oo ha aa..

Reff :
 F    G
  ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
 F  G            C
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 F       G
  ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..

 F    G
  ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
 F  G            C
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 F       G
  ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..
       F           G
 ora bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..D..E..A..

A
kelingan nalikone ndek 
E
biyen bareng ro kowe
  D             E        A
nate ngucap tresno karo aku..

A
janjimu marang aku
  E
badhe tresno selawase
   D               E
mboten wonten wong liyo
          A
sing biso ngganteni aku..

Int. D E A..

D      E      C#m     F#m
 loro ati iki.. yen kelingan..
D     E             A
 kowe mung nggawe cidro..
D         E      C#m          F#m
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
D         E             A
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
A
ha.. aaa aaa..

Reff :
 D    E
  ra urus aku..
    C#m        F#m
 pentingke awakmu dewe..
 D   E            A
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 D       E
  ra nggagas aku..
   C#m       F#m
 karo kabeh omonganmu
      D           E
 ra bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..

Musik : D E C#m F#m
        D E A..
        D E C#m F#m
        D E A..

A
kelingan nalikone ndek
E
biyen bareng ro kowe
  D             E        A
nate ngucap tresno karo aku..

A
janjimu marang aku
  E
badhe tresno selawase
   D               E
mboten wonten wong liyo
          A
sing biso ngganteni aku..

D      E      C#m     F#m
 loro ati iki.. yen kelingan..
D     E             A
 kowe mung nggawe cidro..
D         E      C#m          F#m
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
D         E             A
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
A
oo.. ho oo ha aa..

Reff :
 D    E
  ra urus aku..
    C#m        F#m
 pentingke awakmu dewe..
 D   E            A
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 D       E
  ra nggagas aku..
   C#m       F#m
 karo kabeh omonganmu
      D           E
 ra bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..

 D    E
  ra urus aku..
    C#m        F#m
 pentingke awakmu dewe..
 D   E            A
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 D       E
  ra nggagas aku..
   C#m       F#m
 karo kabeh omonganmu
      D           E
 ra bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..
       D           E
 ora bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Loro Ati Official mudah, kunci gitar Loro Ati Official, chord lagu Loro Ati Official - Badhe Tresno, chord dasar Loro Ati Official - Badhe Tresno, chordtela Loro Ati Official - Badhe Tresno, lirik lagu Loro Ati Official - Badhe Tresno, download lagu Loro Ati Official - Badhe Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Loro Ati Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=AH6W8oZLyPQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Loro Ati Official

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×