menu Request

Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu Chord Gitar dan Lirik Lagu

118 views
(Intro) Am  Em  G  Am
        G  Am  G Em Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                    Em
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

(Chorus)
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

(Int.) Am Em G Am
       Am Em G Am
       Em Am Em Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                    Em
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

(Chorus)
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Loro Ati Official mudah, kunci gitar Loro Ati Official, chord lagu Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu, chord dasar Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu, chordtela Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu, download lagu Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Loro Ati Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=Kf0RiausRCg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Loro Ati Official

Chord Lagu Lainnya

×