menu Request

Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku Chord Gitar dan Lirik Lagu

137 views
 Intro : Am..G..Dm..Am..
        Dm..Am..G Em Am..

 Am                 Em
aku ora nyongko.. kowe arep tego..
Dm                      Am
nglarani aku sing njogo lan tak upoyo..
    Am                  Dm
wis tak gemateni sampun tak sayangi..
  E                      Am
nanging kowe milih nglarani..

Am                  Em
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Dm                     Am
mending ra usah mbuka ati kanggo aku..
F          G          Em      Am
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  F            G           Am   E
kowe tego gawe loro neng dodoku..

Reff :
        Am
 matursuwun mantanku
          Dm
 kowe wis ngajari aku
          G
 mergo gampang mbuka ati iki
     Am
 kanggo awakmu..
       F
 saiki aku sadar
       Dm
 ora bakal tak baleni
             E
 tresno sing tak gemateni
          Am    E
 malah ngelarani..

        Am
 ajur roso ati iki
           Dm
 yen eling kabeh janjimu..
         G
 janji badhe sesandingan
           Am
 nanging kabeh iku palsu..
           F
 roso sing tak gemateni
         Dm
 malah gawe loro ati
           E
 tak trimo wae..
                  Am E
 yen wis dadi dalane..

Musik : Am..F..G..Am..
        F..Dm..E..

Am                  Em
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Dm                     Am
mending ra usah mbuka ati kanggo aku..
F          G          Em      Am
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  F            G           Am   E
kowe tego gawe loro neng dodoku..

Reff :
        Am
 matursuwun mantanku
          Dm
 kowe wis ngajari aku
          G
 mergo gampang mbuka ati iki
     Am
 kanggo awakmu..
       F
 saiki aku sadar
       Dm
 ora bakal tak baleni
             E
 tresno sing tak gemateni
          Am    E
 malah ngelarani..

        Am
 ajur roso ati iki
           Dm
 yen eling kabeh janjimu..
         G
 janji badhe sesandingan
           Am
 nanging kabeh iku palsu..
            E
 roso sing tak gemateni
         Dm
 malah gawe loro ati
           E
 tak trimo wae..
                  Am
 yen wis dadi dalane..

 E      Am
 matursuwun mantanku
          Dm
 kowe wis ngajari aku
          G
 mergo gampang mbuka ati iki
     Am
 kanggo awakmu..
       F
 saiki aku sadar
       Dm
 ora bakal tak baleni
             E
 tresno sing tak gemateni
          Am    E
 malah ngelarani..

        Am
 ajur roso ati iki
           Dm
 yen eling kabeh janjimu..
         G
 janji badhe sesandingan
           Am
 nanging kabeh iku palsu..
            E
 roso sing tak gemateni
         Dm
 malah gawe loro ati
           E
 tak trimo wae
                  Am
 yen wis dadi dalane..
             E
 tak trimo wae..
                 (F)
 yen wis dadi dalane..

Outro : F..G..Em Am 

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm..F..Cm..Gm..
        Cm..Gm..F Dm Gm..

 Gm                 Dm
aku ora nyongko.. kowe arep tego..
Cm                      Gm
nglarani aku sing njogo lan tak upoyo..
    Gm                  Cm
wis tak gemateni sampun tak sayangi..
  D                      Gm
nanging kowe milih nglarani..

Gm                  Dm
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Cm                     Gm
mending ra usah mbuka ati kanggo aku..
D#         F          Dm      Gm
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  D#           F           Gm   D
kowe tego gawe loro neng dodoku..

Reff :
        Gm
 matursuwun mantanku
          Cm
 kowe wis ngajari aku
          F
 mergo gampang mbuka ati iki
     Gm
 kanggo awakmu..
       D#
 saiki aku sadar
       Cm
 ora bakal tak baleni
             D
 tresno sing tak gemateni
          Gm    D
 malah ngelarani..

        Gm
 ajur roso ati iki
           Cm
 yen eling kabeh janjimu..
         F
 janji badhe sesandingan
           Gm
 nanging kabeh iku palsu..
           D#
 roso sing tak gemateni
         Cm
 malah gawe loro ati
           D
 tak trimo wae..
                  Gm D
 yen wis dadi dalane..

Musik : Gm..D#..F..Gm..
        D#..Cm..D..

Gm                  Dm
yen tujuanmu.. arep nglarani aku..
Cm                     Gm
mending ra usah mbuka ati kanggo aku..
D#         F          Dm      Gm
kabeh pangucapmu dudu seko atimu..
  D#           F           Gm   D
kowe tego gawe loro neng dodoku..

Reff :
        Gm
 matursuwun mantanku
          Cm
 kowe wis ngajari aku
          F
 mergo gampang mbuka ati iki
     Gm
 kanggo awakmu..
       D#
 saiki aku sadar
       Cm
 ora bakal tak baleni
             D
 tresno sing tak gemateni
          Gm    D
 malah ngelarani..

        Gm
 ajur roso ati iki
           Cm
 yen eling kabeh janjimu..
         F
 janji badhe sesandingan
           Gm
 nanging kabeh iku palsu..
            D
 roso sing tak gemateni
         Cm
 malah gawe loro ati
           D
 tak trimo wae..
                  Gm
 yen wis dadi dalane..

 D      Gm
 matursuwun mantanku
          Cm
 kowe wis ngajari aku
          F
 mergo gampang mbuka ati iki
     Gm
 kanggo awakmu..
       D#
 saiki aku sadar
       Cm
 ora bakal tak baleni
             D
 tresno sing tak gemateni
          Gm    D
 malah ngelarani..

        Gm
 ajur roso ati iki
           Cm
 yen eling kabeh janjimu..
         F
 janji badhe sesandingan
           Gm
 nanging kabeh iku palsu..
            D
 roso sing tak gemateni
         Cm
 malah gawe loro ati
           D
 tak trimo wae
                  Gm
 yen wis dadi dalane..
             D
 tak trimo wae..
                 (D#)
 yen wis dadi dalane..

Outro : D#..F..Dm Gm..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Loro Ati Official mudah, kunci gitar Loro Ati Official, chord lagu Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku, chord dasar Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku, chordtela Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku, download lagu Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Loro Ati Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=BlK2IKPSDGs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Loro Ati Official

Chord Lagu Lainnya

×