menu Request

Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

77 views
 Intro : C Em Am-A Dm
        F Em Am Dm G..

  C         F
kowe pernah janji
           G           C
sok mben gelem tak jak rabi
 F          G        C
aku sabar lilo tak enteni..

  C           F
naming kok saiki
           G         C
kowe malah tego mblenjani
  F           G       C
karo aku sing wis gemati..

    F           G
aku wis ra percoyo
    Em         Am
opo sing tok karepno
     Dm             G
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
   A           Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..

Int. F G Em Am
     Dm G C..

  C         F
kabeh tak lakoni
            G         C
sing mbok jaluk tak turuti
    F
kanggo kowe
     G        C
sing ono ning ati..

  C          Em
kabeh soyo bubrah
       Am        A
tambah ra karu-karuan
  Dm
kowe milih lungo
       G
masio aku tetep njogo..

    F           G
aku wis ra percoyo
    Em         Am
opo sing tok pikirno
     Dm             G
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
   A           Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..

         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
 A             Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..
         F           G         C
 ning mantingan kowe ninggal kenangan..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : A C#m F#m-F# Bm
        D C#m F#m Bm E..

  A         D
kowe pernah janji
           E           A
sok mben gelem tak jak rabi
 D          E        A
aku sabar lilo tak enteni..

  A           D
naming kok saiki
           E         A
kowe malah tego mblenjani
  D           E       A
karo aku sing wis gemati..

    D           E
aku wis ra percoyo
    C#m        F#m
opo sing tok karepno
     Bm             E
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         A
 ning mantingan
      C#m       F#m
 kowe ninggal kenangan
   F#          Bm
 karo aku sing mbok gawe loro
       E
 aku gelo lan kuciwo..

         A          C#m
 senajan tresnoku duwur
        F#m     F#
 koyo tugu perbatasan
      Bm
 nyatane tresno iki
       E
 malah mung po nggo dolanan..

Int. D E C#m F#m
     Bm E A..

  A         D
kabeh tak lakoni
            E         A
sing mbok jaluk tak turuti
    D
kanggo kowe
     E        A
sing ono ning ati..

  A          C#m
kabeh soyo bubrah
       F#m       F#
tambah ra karu-karuan
  Bm
kowe milih lungo
       E
masio aku tetep njogo..

    D           E
aku wis ra percoyo
    C#m        F#m
opo sing tok pikirno
     Bm             E
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         A
 ning mantingan
      C#m       F#m
 kowe ninggal kenangan
   F#          Bm
 karo aku sing mbok gawe loro
       E
 aku gelo lan kuciwo..

         A          C#m
 senajan tresnoku duwur
        F#m     F#
 koyo tugu perbatasan
      Bm
 nyatane tresno iki
       E
 malah mung po nggo dolanan..

         A
 ning mantingan
      C#m       F#m
 kowe ninggal kenangan
 F#            Bm
 karo aku sing mbok gawe loro
       E
 aku gelo lan kuciwo..

         A          C#m
 senajan tresnoku duwur
        F#m     F#
 koyo tugu perbatasan
      Bm
 nyatane tresno iki
       E
 malah mung po nggo dolanan..
         D           E         A
 ning mantingan kowe ninggal kenangan..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan, chord dasar Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan, chordtela Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan, download lagu Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=laYFoRsAXCw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×