menu Request

Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih Chord Gitar dan Lirik Lagu

34 views
 Capo ♪ fret 5

Intro : C G Am..
        F C Dm G..

  C      G           Am  Em
kowe.. teko neng uripku..
F        G       C
 nggawe ayeme atiku..
  C      G          Am       Em 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
F                       G
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Em
nanging.. ngopo kowe
  Am
tego ninggal aku..
Dm                    G
 kabeh iki wes tak trimo..
               C  G-C
kowe ro wong liyo..

Reff :
         F      G
 wes tak li..lakke kowe..
    Em        Am
 gandeng karo kae..
 Dm         E       Am  G
  aku nengkene orapopo..

         F      G
 wes tak la..lekke sliramu
 Em    Am
 seko uripku..
 Dm        G       C
  mugo koe iso bahagia..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G..

  C      G           Am Em
kowe.. teko neng uripku..
F        G       C
 nggawe ayeme atiku..
  C      G          Am       Em 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
F                       G
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Em
nanging.. ngopo kowe
  Am
tego ninggal aku..
Dm                    G
 kabeh iki wes tak trimo.. oo..

Reff :
         F      G
 wes tak li..lakke kowe..
    Em        Am
 gandeng karo kae..
 Dm         E       Am  G
  aku nengkene orapopo..

         F      G
 wes tak la..lekke sliramu
 Em    Am
 seko uripku..
 Dm        G       Am  G
  mugo koe iso bahagia..

Musik : F..Em..Dm G C..

F       G          Em     Am
 (kabeh salahku.. atimu keloro..)
Dm       E          Am  G
 (aku njaluk pangapuro..)
       F        G    Em    Am
(wes lalekno.. aku.. seko uripmu..)
Dm          G        C  G
 (mugo kowe iso bahagia..)

Reff :
         F      G
 wes tak li..lakke kowe..
    Em        Am
 gandeng karo kae..
 Dm       E          Am G
  (aku njaluk pangapuro..)

         F      G
 wes tak la..lekke sliramu
 Em    Am
 seko uripku..
 Dm        G       C  Am
  mugo koe iso bahagia..
 Dm      G              C
  mugo koe.. iso bahagia..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C Dm..
        Bb F Gm C..

  F      C           Dm Am
kowe.. teko neng uripku..
Bb       C       F
 nggawe ayeme atiku..
  F      C          Dm       Am 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
Bb                      C
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Am
nanging.. ngopo kowe
  Dm
tego ninggal aku..
Gm                    C
 kabeh iki wes tak trimo..
               F  C-F
kowe ro wong liyo..

Reff :
         Bb     C
 wes tak li..lakke kowe..
    Am        Dm
 gandeng karo kae..
 Gm         A       Dm  C
  aku nengkene orapopo..

         Bb     C
 wes tak la..lekke sliramu
 Am    Dm
 seko uripku..
 Gm        C       F
  mugo koe iso bahagia..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F C..

  F      C           Dm Am
kowe.. teko neng uripku..
Bb       C       F
 nggawe ayeme atiku..
  F      C          Dm       Am 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
Bb                      C
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Am
nanging.. ngopo kowe
  Dm
tego ninggal aku..
Gm                    C
 kabeh iki wes tak trimo.. oo..

Reff :
         Bb     C
 wes tak li..lakke kowe..
    Am        Dm
 gandeng karo kae..
 Gm         A       Dm  C
  aku nengkene orapopo..

         Bb     C
 wes tak la..lekke sliramu
 Am    Dm
 seko uripku..
 Gm        C       Dm  C
  mugo koe iso bahagia..

Musik : Bb..Am..Gm C F..

Bb      C          Am     Dm
 (kabeh salahku.. atimu keloro..)
Gm       A          Dm C
 (aku njaluk pangapuro..)
       Bb       C    Am    Dm
(wes lalekno.. aku.. seko uripmu..)
Gm          C        F  C
 (mugo kowe iso bahagia..)

Reff :
         Bb     C
 wes tak li..lakke kowe..
    Am        Dm
 gandeng karo kae..
 Gm       A          Dm  C
  (aku njaluk pangapuro..)

         Bb     C
 wes tak la..lekke sliramu
 Am    Dm
 seko uripku..
 Gm        C       F  Dm
  mugo koe iso bahagia..
 Gm      C              F
  mugo koe.. iso bahagia..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Linda Widiasih mudah, kunci gitar Linda Widiasih, chord lagu Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih, chord dasar Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih, chordtela Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih, lirik lagu Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih, download lagu Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Linda Widiasih di youtube: https://youtube.com/watch?v=y85bUK0rXO0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Linda Widiasih

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×