menu Request

Lusiana Malala - Aku Tak Dewe Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
 Intro : C G C..
        Am D G..

  C       G         C
saiki.. kowe dudu duwekku..
  Am        D     
nanging kenanganmu..
    G
sih ning njero ati..
Em         F
angel dilalekke..
     G            C
kowe ninggal tatu ning kene..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..

  C               G          C
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    Am     D     G
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  Em         F
lurusno mlakumu..
     G            C
urip mung mampir ngombe..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..
F           C   F G
tanpo tresnamu..

Reff :
    C           G        Am
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Dm            G            C
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    C        G      Am
 anggep wae aku ora ono..
        Dm      F
 ra tau ono cerito..
     G             F         C
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

Musik : F G Am G
        F G C G
        C G Am..Dm G..C..

  C       G         C
saiki.. kowe dudu duwekku..
  Am        D     
nanging kenanganmu..
G
sih ning njero ati..
Em        F
angel dilalekke..
     G         C
kowe ninggal tatu ning kene..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..

  C            G             C
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    Am     D     G
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  Em         F
lurusno mlakumu..
     G            C
urip mung mampir ngombe..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..
F           C   F G
tanpo tresnamu..

Reff :
    C           G        Am
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Dm            G            C
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    C        G      Am
 anggep wae aku ora ono..
        Dm      F
 ra tau ono cerito..
     G             F         C
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

    C           G        Am
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Dm            G            C
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    C        G      Am
 anggep wae aku ora ono..
        Dm      F
 ra tau ono cerito..
     G             F         C
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E A..
        F#m B E..

  A       E         A
saiki.. kowe dudu duwekku..
  F#m       B     
nanging kenanganmu..
    E
sih ning njero ati..
C#m        D
angel dilalekke..
     E            A
kowe ninggal tatu ning kene..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..

  A               E          A
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    F#m    B     E
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  C#m        D
lurusno mlakumu..
     E            A
urip mung mampir ngombe..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..
D           A   D E
tanpo tresnamu..

Reff :
    A           E        F#m
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Bm            E            A
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    A        E      F#m
 anggep wae aku ora ono..
        Bm      D
 ra tau ono cerito..
     E             D         A
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

Musik : D E F#m E
        D E A E
        A E F#m..Bm E..A..

  A       E         A
saiki.. kowe dudu duwekku..
  F#m       B     
nanging kenanganmu..
E
sih ning njero ati..
C#m       D
angel dilalekke..
     E         A
kowe ninggal tatu ning kene..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..

  A            E             A
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    F#m    B     E
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  C#m        D
lurusno mlakumu..
     E            A
urip mung mampir ngombe..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..
D           A   D E
tanpo tresnamu..

Reff :
    A           E        F#m
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Bm            E            A
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    A        E      F#m
 anggep wae aku ora ono..
        Bm      D
 ra tau ono cerito..
     E             D         A
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

    A           E        F#m
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Bm            E            A
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    A        E      F#m
 anggep wae aku ora ono..
        Bm      D
 ra tau ono cerito..
     E             D         A
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Lusiana Malala mudah, kunci gitar Lusiana Malala, chord lagu Lusiana Malala - Aku Tak Dewe, chord dasar Lusiana Malala - Aku Tak Dewe, chordtela Lusiana Malala - Aku Tak Dewe, lirik lagu Lusiana Malala - Aku Tak Dewe, download lagu Lusiana Malala - Aku Tak Dewe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lusiana Malala di youtube: https://youtube.com/watch?v=cbS_qRS5OLk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lusiana Malala

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×