menu Request

Mahend - Simbok Lungo Chord Gitar dan Lirik Lagu

69 views
 Chord naik 1 fret

Intro : Am G F C
              mbok.. aku kangen mbok
        Dm E Am..
         ndak baliyo mbok.. aku kangen
        F..E..

     Am
gede roso tresnaku
     F
gede roso kangenku
E                          Am  A
karo simbok sing nglahirke aku
 Dm              Am
wiwit aku bayi tumeko saiki
        F                  E
mung nyawang fotomu ning kamarku..

 Am
opo simbok wis lali
     F
karo anakmu iki
E                       Am    A
simbok lungamu ono neng ngendi
  Dm              Am
suwe tak goleki suwe tak enteni
       F         E       Am
nganti kapan ngenteni simbok bali..

Int. Dm..Am..F E Am..

Reff :
        Am
 pengen nangis neng pangkonmu
      F
 koyo njaluk banyu susu
         Dm
 aduh simbok rungokno
         Am
 tangis atiku..

 Int. G F Am..

      Am
 kulo nyuwun marang Gusti
      F
 mugo mugo simbok bali
        Dm
 biso pethuk nambani
             Am
 kangen neng ati..

 E             Am
 opo ora kroso simbok sing neng kono
         F            E       Am
 mung simbok sing tak batin sabendino..

Musik : Am G F C
        Dm E Am E
        Am G F C
        Dm E Am..

 Am
opo simbok wis lali
  F
karo anakmu iki
E                       Am    A
simbok lungamu ono neng ngendi
 Dm               Am
suwe tak goleki suwe tak enteni
       F         E       Am
nganti kapan ngenteni simbok bali..

Int. Dm   Am   F E  Am  

Reff :
      Am
 kulo nyuwun marang Gusti
      F
 mugo mugo simbok bali
        Dm
 biso pethuk nambani
             Am
 kangen neng ati..

 Int. G F Am..

        Am
 pengen nangis neng pangkonmu
      F
 koyo njaluk banyu susu
         Dm
 aduh simbok rungokno
         Am
 tangis atiku..

 E                Am
 opo ora kroso simbok sing neng kono
         F            E       Am
 mung simbok sing tak batin sabendino..
         F            E       Am
 mung simbok sing tak batin sabendino..

[[[ORIGINAL CHORD]]] 
Mahend - Simbok Lungo

Intro : G#m F# E B
              mbok.. aku kangen mbok
        C#m D# G#m..
         ndak baliyo mbok.. aku kangen
        E..D#..

     G#m
gede roso tresnaku
     E
gede roso kangenku
D#                         G#m G#
karo simbok sing nglahirke aku
 C#m             G#m
wiwit aku bayi tumeko saiki
        E                  D#
mung nyawang fotomu ning kamarku..

 G#m
opo simbok wis lali
     E
karo anakmu iki
D#                      G#m   G#
simbok lungamu ono neng ngendi
  C#m             G#m
suwe tak goleki suwe tak enteni
       E         D#      G#m
nganti kapan ngenteni simbok bali..

Int. C#m..G#m..E D# G#m..

Reff :
        G#m
 pengen nangis neng pangkonmu
      E
 koyo njaluk banyu susu
         C#m
 aduh simbok rungokno 
         G#m
 tangis atiku..

 Int. F# E G#m..

      G#m
 kulo nyuwun marang Gusti
      E
 mugo mugo simbok bali
        C#m
 biso pethuk nambani 
             G#m
 kangen neng ati..

 D#            G#m
 opo ora kroso simbok sing neng kono
         E            D#      G#m
 mung simbok sing tak batin sabendino..

Musik : G#m F# E B
        C#m D# G#m D#
        G#m F# E B
        C#m D# G#m..

 G#m
opo simbok wis lali
  E
karo anakmu iki
D#                      G#m   G#
simbok lungamu ono neng ngendi
 C#m              G#m
suwe tak goleki suwe tak enteni
       E         D#      G#m
nganti kapan ngenteni simbok bali..

Int. C#m..G#m..E D# G#m..

Reff :
      G#m
 kulo nyuwun marang Gusti
      E
 mugo mugo simbok bali
        C#m
 biso pethuk nambani 
             G#m
 kangen neng ati..

 Int. F# E G#m..

        G#m
 pengen nangis neng pangkonmu
      E
 koyo njaluk banyu susu
         C#m
 aduh simbok rungokno 
         G#m
 tangis atiku..

 D#               G#m
 opo ora kroso simbok sing neng kono
         E            D#      G#m
 mung simbok sing tak batin sabendino..
         E            D#      G#m
 mung simbok sing tak batin sabendino..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Mahend - Simbok Lungo, chord dasar Mahend - Simbok Lungo, chordtela Mahend - Simbok Lungo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mahend - Simbok Lungo, download lagu Mahend - Simbok Lungo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=acxsjRltEpQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×