menu Request

Mahesa - Aku Nyerah Wae Chord Gitar dan Lirik Lagu

48 views
 Capo di fret 5

Intro : C C

      C
aku sadar..
A           Dm
 aku dudu sopo sopo
Fm                   C
 sing ra nduwe sekabehane
Am        Dm  G             C
ning nyatane aku wong ra nduwe..

                    C
yen kowe golek sing mapan..
A               Dm
 mending aku mundur wae
Fm                    C -G
 senajan kowe wong nduwe
Am  Em      Dm     G          C
aku wong ra nduwe aku nyerah wae..

Reff :
              F        G
 wes tak cubo ngla..lekne
            C           G        Am
 masio ati iki ra gelem ngelilakake
 A         Dm                 G
 mergo kahanan ra podo karo kenyataan
                 C    C7
 sing kudu tak terimo..

             F           G
 yo wes ben iki dadi cerito
                C          G        Am
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 A        Dm                 G
 ojo karo aku sing ra nduwe opo opo
              C
 aku nyerah wae..

                    C
yen kowe golek sing mapan..
A               Dm
 mending aku mundur wae
Fm                    C -G
 senajan kowe wong nduwe
Am  Em      Dm     G           C
aku wong ra nduwe aku nyerah wae..

Musik : F Fm C G Am

Reff :
 G   -Am  -Bm F        G
 wes tak cubo ngla..lekne
            C           G        Am
 masio ati iki ra gelem ngelilakake
 A         Dm                 G
 mergo kahanan ra podo karo kenyataan
                 C   C7
 sing kudu tak terimo..

             F           G
 yo wes ben iki dadi cerito
                C          G        Am
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 A        Dm                 G
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              C
 aku nyerah wae..

             F           G
 yo wes ben iki dadi cerito
                C          G        Am
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 A        Dm                 G
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              C
 aku nyerah wae..
          Dm                 G
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              C
 aku nyerah wae..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F F

      F    
aku sadar.. 
D           Gm
 aku dudu sopo sopo
Bbm                  F
 sing ra nduwe sekabehane
Dm        Gm  C             F
ning nyatane aku wong ra nduwe..

                    F
yen kowe golek sing mapan..
D               Gm
 mending aku mundur wae
Bbm                   F -C/E
 senajan kowe wong nduwe
Dm  Am      Gm     C           F
aku wong ra nduwe aku nyerah wae..

Reff :
              Bb       C
 wes tak cubo ngla..lekne
            F           C        Dm
 masio ati iki ra gelem ngelilakake
 D         Gm                 C
 mergo kahanan ra podo karo kenyataan
                 F    F7
 sing kudu tak terimo..

             Bb          C
 yo wes ben iki dadi cerito
                F          C        Dm
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 D        Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo opo
              F
 aku nyerah wae..

                    F
yen kowe golek sing mapan..
D               Gm
 mending aku mundur wae
Bbm                   F -C/E
 senajan kowe wong nduwe
Dm  Am      Gm     C           F
aku wong ra nduwe aku nyerah wae..

Musik : Bb Bbm F C/E Dm

Reff :
 C   -Dm  -Em Bb       C
 wes tak cubo ngla..lekne
            F           C        Dm
 masio ati iki ra gelem ngelilakake
 D         Gm                 C
 mergo kahanan ra podo karo kenyataan
                 F   F7
 sing kudu tak terimo..

             Bb          C
 yo wes ben iki dadi cerito
                F          C        Dm
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 D        Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              F
 aku nyerah wae..

             Bb          C
 yo wes ben iki dadi cerito
                F          C        Dm
 nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
 D        Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              F
 aku nyerah wae..
          Gm                 C
 ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
              F
 aku nyerah wae..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mahesa mudah, kunci gitar Mahesa, chord lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae, chord dasar Mahesa - Aku Nyerah Wae, chordtela Mahesa - Aku Nyerah Wae, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae, download lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mahesa di youtube: https://youtube.com/watch?v=RTO9S36dfU0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Mahesa

Chord Lagu Lainnya

×