menu Request

Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) Chord Gitar dan Lirik Lagu

43 views
Capo di fret 1

            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Intro) F G Em Am Dm G C

      C         F         C
tak kiro we ra eling karo aku..
        C           F         G
sing mbiyen tau manggon neng atimu..
  C        Am       F
pirang.. tahun kowe ninggalne aku
     C            G         C      G
ora eling karo janji lan sumpahmu..

   C          F         C
saiki kowe ngejak balen aku..
     C          F     G
ra mikir piye tatune atiku..
  C     Bb           F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C           G      C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Int.) C G C
       C F G
       Em Am Dm G C G

   C          F         C
saiki kowe ngejak balen aku..
     C          F     G
ra mikir piye tatune atiku..
  C     Bb           F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C           G      C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..





            Bm
neng ngendi perasaanmu..
       Gm
naliko ninggalne aku
Bb           Bm           Gm
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  Bb    Bm            Fm         Fm
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    Bb                 Bm    Gm
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Intro) Bb Bm Fm Fm Cm Bm Gm

      Gm        Bb        Gm
tak kiro we ra eling karo aku..
        Gm          Bb        Bm
sing mbiyen tau manggon neng atimu..
  Gm       Fm      Bb
pirang.. tahun kowe ninggalne aku
     Gm           Bm        Gm     Bm
ora eling karo janji lan sumpahmu..

   Gm         Bb        Gm
saiki kowe ngejak balen aku..
     Gm         Bb    Bm
ra mikir piye tatune atiku..
  Gm    C#7          Bb
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       Gm          Bm     Gm
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            Bm
neng ngendi perasaanmu..
       Gm
naliko ninggalne aku
Bb           Bm           Gm
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  Bb    Bm            Fm         Fm
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    Bb                 Bm    Gm
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Int.) Gm Bm Gm
       Gm Bb Bm
       Fm Fm Cm Bm Gm Bm

   Gm         Bb        Gm
saiki kowe ngejak balen aku..
     Gm         Bb    Bm
ra mikir piye tatune atiku..
  Gm    C#7          Bb
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       Gm          Bm     Gm
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            Bm
neng ngendi perasaanmu..
       Gm
naliko ninggalne aku
Bb           Bm           Gm
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  Bb    Bm            Fm         Fm
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    Bb                 Bm    Gm
wes tak busek jenengmu seko atiku..

            Bm
neng ngendi perasaanmu..
       Gm
naliko ninggalne aku
Bb           Bm           Gm
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  Bb    Bm            Fm         Fm
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    Bb                 Bm    Gm
wes tak busek jenengmu seko atiku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mala Agatha mudah, kunci gitar Mala Agatha, chord lagu Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We), chord dasar Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We), chordtela Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We), download lagu Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mala Agatha di youtube: https://youtube.com/watch?v=bMXE2qNIzAg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Mala Agatha

Chord Lagu Lainnya

×