menu Request

Mala Agatha - Sorote Lintang Chord Gitar dan Lirik Lagu

57 views
 Intro : C..G..Dm..F..
Am..C..F G C..

Reff :
C G
Ning ngisor barise lintang
Dm F
Ngematke roso ning ati
Am C
Tresnamu..kangenmu
F G
Ra ono gantine..

C G
Tak titepke sorote lintang
Dm F
Janjiku ning njero ati
Am C
Esemmu..guyumu
F G
Ra ono ijole..

Musik: C..G..Dm..F..
Am..C..F G C..

Dm
Amung pengen nresnani
F
Pengen iso nduweni
Am G
Selawase saktekane pati

Dm
Amung pengen ngancani
F
Tansah iso nyenengne
Am G
Sliramu siji seng taktresnani

Dm
Janji seng suci iki
F
Tak titipke sorote
Am G
Lintang jejer ning langit bengi iki

Dm
Mugo tekan sliramu
F
Janji lan pengenku
Am G
mugo Gusti ngijabahi..

Reff :
C G
Ning ngisor barise lintang
Dm F
Ngematke roso ning ati
Am C
Tresnamu..kangenmu
F G
Ra ono gantine..

C G
Tak titepke sorote lintang
Dm F
Janjiku ning njero ati
Am C
Esemmu..guyumu
F G C
Ra ono ijole..

Musik : C..G..Dm..F..
Am..C..Dm..G..
C..G..Dm..F..
Am..C..F G C

Dm
Amung pengen nresnani
F
Pengen iso nduweni
Am G
Selawase saktekane pati

Dm
Amung pengen ngancani
F
Tansah iso nyenengne
Am G
Sliramu siji seng taktresnani

Dm
Janji seng suci iki
F
Tak titipke sorote
Am G
Lintang jejer ning langit bengi iki

Dm
Mugo tekan sliramu
F
Janji lan pengenku
Am G
mugo Gusti ngijabahi..

F G E Am
Ayeme roso ning atiku
F G C E
Yen kowe ugo mbalesi..
F G E Am
Roso sing podo karo atiku
Dm G
Titipno sorote lintang..

Reff :
C G
Ning ngisor barise lintang
Dm F
Ngematke roso ning ati
Am C
Tresnamu..kangenmu
F G
Ra ono gantine..

C G
Tak titepke sorote lintang
Dm F
Janjiku ning njero ati
Am C
Esemmu..guyumu
F G C
Ra ono ijole..

Outro : C..

Incoming search

chord gitar Mala Agatha mudah, kunci gitar Mala Agatha, chord lagu Mala Agatha - Sorote Lintang, chord dasar Mala Agatha - Sorote Lintang, chordtela Mala Agatha - Sorote Lintang, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mala Agatha - Sorote Lintang, download lagu Mala Agatha - Sorote Lintang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mala Agatha di youtube: https://youtube.com/watch?v=k-tmIZhhTKQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Mala Agatha

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu