menu Request

Megat Tresno - Campursari Ki Joko Edan Chord Gitar dan Lirik Lagu

31 views
 Intro : G Em Am C D 
G Em Am C D

G C G
Yen kelingan marang sliramu wong Ayu
G C D
Koyo rinujit-rujit Jroning Atiku
G G7 C
Jaman biyen-biyene…….. Aku katon opo
G C D
Saikine aku iki katon Opo

G C G
Dek semono sliramu Nate prasetyo
G C D
Bungah susah dilakoni kanthi Lilo..
G G7 C
Mulo aku ra ngiro…….Yen sliramu cidro
G D G
Ninggal kromo milih karo priyo liyo

Int : C…. D

Reff:
G
Jan-Jane iki mau Salahe sopo
D
Kok nganti sliramu megatake tresno..
G G7 C
Ora nyono atiku u..go..…Ora ngiro
G D G D
Yen saiki uripku Banget nelongso……

#)
G C G
Duh wong ayu, mung welingku mring Sliramu
G C D
Ojo tego welaso putro-putrimu
G G7 C
Aku wong ora gu..no……..Popo tur kuciwo
G D G
Wis tak trimo..pasrah karo kang kuwoso

Int : C D G Em C A D
G Am D G

Reff:
G
Jan-Jane iki mau Salahe sopo
D
Kok nganti sliramu megatake tresno..
G G7 C
Ora nyono atiku u..go..…Ora ngiro
G D G D
Yen saiki uripku Banget nelongso……

#)
G C G
Duh wong ayu, mung welingku mring Sliramu
G C D
Ojo tego welaso putro-putrimu
G G7 C
Aku wong ora gu..no……..Popo tur kuciwo
G D G
Wis tak trimo..pasrah karo kang kuwoso
G D G C D G
Wis tak trimo..pasrah Karo kang kuwoso

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Megat Tresno - Campursari Ki Joko Edan, chord dasar Megat Tresno - Campursari Ki Joko Edan, chordtela Megat Tresno - Campursari Ki Joko Edan, lirik lagu Megat Tresno - Campursari Ki Joko Edan, download lagu Megat Tresno - Campursari Ki Joko Edan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=ezEvfR9BbYw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×