menu Request

Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
Capo di fret 2

(Intro) C G Am G F  Fm

       C         G      Am     G
tulung percoyo wae kuwi jodomu..
           F
sing bakal ngancani uripmu
       G
sing bakal njogo atimu
    C         G         Am      G
aku ikhlas nompo kasunyatan iki..
             F
sing penting bungah atimu
        G
sing penting suci niatmu

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
  C                 G
taline asmoro saiki dadi cerito
         Am
anggonku duweni rasa
      G
kudu iso tak ilangno
  F
kowe sing tak tresno 
jebul jodone wong liyo
 G
aku wis ngikhlasno 
iso sabar lan nerimo

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
 C
ati wis tak tata
          G
mangkat undangan rabimu
 Am
ora tak tangisi
          G
mergo wis masa laluku
  F
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
   G
mantan dadi manten 
miker kowe wis ra perlu

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

          C    G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lilo
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Outro) C G Am G F  G  C





(Intro) D A Bm A G  Gm

       D         A      Bm     A
tulung percoyo wae kuwi jodomu..
           G
sing bakal ngancani uripmu
       A
sing bakal njogo atimu
    D         A         Bm      A
aku ikhlas nompo kasunyatan iki..
             G
sing penting bungah atimu
        A
sing penting suci niatmu

      G           A
rasah tok piker getun
         Dm      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      D        A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           Dm
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lila
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
  D                 A
taline asmoro saiki dadi cerito
         Bm
anggonku duweni rasa
      A
kudu iso tak ilangno
  G
kowe sing tak tresno 
jebul jodone wong liyo
 A
aku wis ngikhlasno 
iso sabar lan nerimo

      G           A
rasah tok piker getun
         Dm      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      D        A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           Dm
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lila
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Rapp)
 D
ati wis tak tata
          A
mangkat undangan rabimu
 Bm
ora tak tangisi
          A
mergo wis masa laluku
  G
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
   A
mantan dadi manten 
miker kowe wis ra perlu

      G           A
rasah tok piker getun
         Dm      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

(Chorus)
      D        A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           Dm
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lila
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

          D    A
tak dongakke kowe bakal
    Bm           Dm
langgeng sak lawase
        G
rasah kuatir aku wis lilo
       A
nadyan di tinggal lungo
          D       A
tulung percoyo atiku
      Bm            A
aku kuat nyawang sliramu
       G
mbiyen mantan dadi manten
         A                   D  A
ning pelaminan.. karo wong liyo..

(Outro) D A Bm A G  A  D

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten, chord dasar Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten, chordtela Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten, lirik lagu Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten, download lagu Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=ITUC4LIZVc0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×