menu Request

Ndarboy Genk - Balungan Kere Chord Gitar dan Lirik Lagu

316 views
 Intro : G..Am ..D..G.. 
        Cm..G Em Am D G.. 
 
G                 Am 
.. mbiyen aku tau kelangan 
D                    G        -D/F# 
.. nganti saiki iseh kelingan 
Em           E          Am 
.. kowe seng tak anti-anti 
                    D 
bebrayan tekaneng pati 
                  G    Cm D 
jebule mblenjani janji.. 
 
*) 
G                  Am 
.. kabeh iki mergo kahanan 
D                    G    -B 
.. ben iso nuntuti kebutuhan 
Em        E       Am 
.. aku kerjo isuk sore 
                     D 
nanging kowe sambat wae 
                  G 
jare mok balungan kere.. 
 
Reff : 
  Dm                  C 
  ..opo pancen wes nasibku.. 
  D         C          Bm     Bm-B 
  .. kudu pisahan karo sliramu 
  E                      Am 
  .. jare mok arep nompo opo anane 
             D                      
  nanging nyatane tresnaku 
            G 
  mbok sepelekke.. 
 
  Dm                 C 
  ..kudune kowe ngerteni.. 
  D             C        Bm   Bm-B 
  .. kabeh mung titipane Gusti 
  E                    Am 
  .. senajan atiku wes bubrah 
                     D 
  kandel nggone ngibadah 
                     G 
  Gusti sing paringi berkah.. 
 
 G-D/F#-Em        Bm 
senajan balungan kere 
       C          G 
ora kendo nyambut gawe 
        Em        Bm 
senajan dalan ra alus 
        C      D    G 
seng penting wani terus 
 
Musik : Em..C..D..G.. 
        Am..D..G..Em E 
        (huu..huu..huu..) 
        Am..D..G.. 
        (huu..) 
 
*) 
G                  Am 
.. kabeh iki mergo kahanan 
D                    G    -B 
.. ben iso nuntuti kebutuhan 
Em        E       Am 
.. aku kerjo isuk sore 
                     D 
nanging kowe sambat wae 
                  G 
jare mok balungan kere.. 
 
Reff : 
  Dm                  C 
  ..opo pancen wes nasibku.. 
  D         C          Bm     Bm-B 
  .. kudu pisahan karo sliramu 
  E                      Am 
  .. jare mok arep nompo opo anane 
             D                      
  nanging nyatane tresnaku 
            G 
  mbok sepelekke.. 
 
  Dm                 C 
  ..kudune kowe ngerteni.. 
  D             C        Bm   Bm-B 
  .. kabeh mung titipane Gusti 
  E                    Am 
  .. senajan atiku wes bubrah 
                     D 
  kandel nggone ngibadah 
                     G 
  Gusti sing paringi berkah.. 
  Em          E           Am 
  .. senajan atiku wes bubrah 
                      D 
  kandele nggone ngibadah 
                     G     Cm G 
  Gusti sing paringi berkah..

Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere, chord dasar Ndarboy Genk - Balungan Kere, chordtela Ndarboy Genk - Balungan Kere, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere, download lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=cmD9vPWi9h4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu