menu Request

NDX AKA - Kimcil Kepolen Chord Gitar dan Lirik Lagu

47 views
 Capo fret 2

Intro : Am..Em..F..C E….

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 ku ngerti sifatmu bedo 
 karo awakku iki..
Em
 ono opo kok kowe 
 bedo karo aku iki..
F
 opo aku salah 
 nek aku tresno kowe..
C                  E         
 po pendak dino atimu 
 enenge gelisah

Am
 mending aku ro kowe 
 koreksi dewe-dewe..
Em
 ojo waton tumindak 
 nek kuwi ora becik..
F
 mergo saiki tresno 
 enenge gur bondo..
C                    E        
 menang rupo kalah rupo 
 aku ora popo..

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 pisan pindo aku percoyo 
 ro omonganmu..
Em
 jebul saiki kowe wis 
 keconangan neng mburiku
F
 kowe selingkuh ro koncoku
 cerakku iki..
C                   E
 opo dumeh aku wong kere 
 langsung tok larani

Am
 jaremu nek ra FU 
 kowe ora i love you..
Em
 jaremu nek ra ninja 
 kowe ora cinta..
F
 nanging piye meneh 
 aku wong ra nduwe..
C                     E
 kalah bondo menang rupo 
 kuwi saklawase..

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 yo nek kowe ra iso 
 trimo opo enenge..
Em
 gor isone ngoyak bondo 
 kuwi ciri khas e..
F
 pancen kowe konco 
 neng atimu wuto..
C                     E
 menang rupo moto bondo 
 kui pancen kowe..

Am
 aku wis ra betah 
 ngrasake sifatmu..
Em
 mending aku tak pisah 
 ninggalke sliramu..
F
 ojo rumongso biso 
 nek kowe ora iso..
C
 atiku wis ra kuat..
E
 rasane pengen njepat..

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : Bm..F#m..G..D F#…. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki.. F#m ono opo kok kowe bedo karo aku iki.. G opo aku salah nek aku tresno kowe.. D F# po pendak dino atimu enenge gelisah Bm mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe.. F#m ojo waton tumindak nek kuwi ora becik.. G mergo saiki tresno enenge gur bondo.. D F# menang rupo kalah rupo aku ora popo.. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm pisan pindo aku percoyo ro omonganmu.. F#m jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku G kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki.. D F# opo dumeh aku wong kere langsung tok larani Bm jaremu nek ra FU kowe ora i love you.. F#m jaremu nek ra ninja kowe ora cinta.. G nanging piye meneh aku wong ra nduwe.. D F# kalah bondo menang rupo kuwi saklawase.. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm yo nek kowe ra iso trimo opo enenge.. F#m gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khas e.. G pancen kowe konco neng atimu wuto.. D F# menang rupo moto bondo kui pancen kowe.. Bm aku wis ra betah ngrasake sifatmu.. F#m mending aku tak pisah ninggalke sliramu.. G ojo rumongso biso nek kowe ora iso.. D atiku wis ra kuat.. F# rasane pengen njepat.. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo..

Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX AKA - Kimcil Kepolen, chord dasar NDX AKA - Kimcil Kepolen, chordtela NDX AKA - Kimcil Kepolen, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX AKA - Kimcil Kepolen, download lagu NDX AKA - Kimcil Kepolen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=7zHsMcyUa3k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu