menu Request

NDX A.K.A - Pasrah Chord Gitar dan Lirik Lagu

68 views
 Chord capo di fret 4

F
Wes tak ukir jenengmu
 G
ono ning atiku
        Em
saben wayah aku mung tansah
     Am
mikirke sliramu
         F
nanging opo atiku kok
             G
mung tansah tok nggo dolanan
          C
tresnomu nggo aku kok nyatane
     C
mung apus-apusan..

  F
kowe ngeneng aku mung
         G
tok nggo pelampiasan
      Em
atiku wes ajur mumur
       Am
dadi remuk ra karuan
      F
opo kowe reti roso
           G
sing neng atiku iki
          C
tresnoku mung siji
         C
nanging ora tok tenani..

Reff:
   F          G
  atiku wes sabar
          Em                Am
  senajan mung nggo pelampiasan
          F
  aku ikhlas
                       G
  ugo pasrah marang gusti..
    F          G
  mugo kowe biso
           Em              Am
  urip langgeng tentrem mulyo
           F
  snajan loro
                      G
  nanging roso iki tetep ono..

  F                   G
opo kowe lali tau ngucapke janji
         Em
jare tresnomu nggo aku
         Am
ora mung ono ing lathi
          F
nanging endhi janji janji
           G
kabeh mung mung tok blenjani
           C
neng njero atimu wes ono prio
 C
sing tok tresnani..

    F
pancen kowe kui
           G
mung wedok'an sek geleman
        Em
weruh lanangan sing sugih
           Am
terus nggo pelampiasan
         F
ning elingo wae karma kui
   G
bakal mesti ono
          C
tak donga'ne wae
               C
mugo koe ndang cepet sadaro..

Reff:
   F          G
  atiku wes sabar
          Em                Am
  senajan mung nggo pelampiasan
          F
  aku ikhlas
                       G
  ugo pasrah marang gusti..
    F          G
  mugo kowe biso
           Em              Am
  urip langgeng tentrem mulyo
           F
  snajan loro
                      G
  nanging roso iki tetep ono..

F         G
dudu karepku
         Em      Am
niat nglarani atimu
          F
nanging roso
                  G
iki ora bakal iso dipekso..

  F         G
mugo kowe biso
       Em          Am
oleh wanito sing setyo
         F
luwih becik
                  G
lan ugo iso podo prasetyo..

Reff:
   F          G
  atiku wes sabar
          Em                Am
  senajan mung nggo pelampiasan
          F
  aku ikhlas
                       G
  ugo pasrah marang gusti..
    F          G
  mugo kowe biso
           Em              Am
  urip langgeng tentrem mulyo
           F
  snajan loro
                      G
  nanging roso iki tetep ono..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

A 
Wes tak ukir jenengmu 
 B
ono ning atiku
        G#m
saben wayah aku mung tansah 
     C#m
mikirke sliramu
         A
nanging opo atiku kok 
             B
mung tansah tok nggo dolanan
          E
tresnomu nggo aku kok nyatane 
     E
mung apus-apusan..

  A
kowe ngeneng aku mung
         B
tok nggo pelampiasan
      G#m    
atiku wes ajur mumur 
       C#m
dadi remuk ra karuan
      A
opo kowe reti roso
           B
sing neng atiku iki
          E
tresnoku mung siji 
         E
nanging ora tok tenani..

Reff:
   A          B
  atiku wes sabar
          G#m               C#m
  senajan mung nggo pelampiasan
          A
  aku ikhlas
                       B
  ugo pasrah marang gusti..
    A          B
  mugo kowe biso
           G#m             C#m
  urip langgeng tentrem mulyo
           A
  snajan loro
                      B
  nanging roso iki tetep ono..

  A                   B
opo kowe lali tau ngucapke janji
         G#m
jare tresnomu nggo aku
         C#m
ora mung ono ing lathi
          A
nanging endhi janji janji
           B  
kabeh mung mung tok blenjani
           E
neng njero atimu wes ono prio
 E
sing tok tresnani..

    A
pancen kowe kui
           B
mung wedok'an sek geleman
        G#m
weruh lanangan sing sugih
           C#m
terus nggo pelampiasan
         A
ning elingo wae karma kui 
   B
bakal mesti ono
          E
tak donga'ne wae
               E
mugo koe ndang cepet sadaro..

Reff:
   A          B
  atiku wes sabar
          G#m               C#m
  senajan mung nggo pelampiasan
          A
  aku ikhlas
                       B
  ugo pasrah marang gusti..
    A          B
  mugo kowe biso
           G#m             C#m
  urip langgeng tentrem mulyo
           A
  snajan loro
                      B
  nanging roso iki tetep ono..

A         B
dudu karepku
         G#m     C#m
niat nglarani atimu
          A
nanging roso
                  B
iki ora bakal iso dipekso..

  A         B
mugo kowe biso
       G#m         C#m
oleh wanito sing setyo
         A
luwih becik
                  B
lan ugo iso podo prasetyo..

Reff:
   A          B
  atiku wes sabar
          G#m               C#m
  senajan mung nggo pelampiasan
          A
  aku ikhlas
                       B
  ugo pasrah marang gusti..
    A          B
  mugo kowe biso
           G#m             C#m
  urip langgeng tentrem mulyo
           A
  snajan loro
                      B
  nanging roso iki tetep ono..

Outro : E

Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Pasrah, chord dasar NDX A.K.A - Pasrah, chordtela NDX A.K.A - Pasrah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Pasrah, download lagu NDX A.K.A - Pasrah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=bJLm3lnR8Z4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu