menu Request

Nella Kharisma - Alon Alon Wae Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
 Capo di fret 3

Intro: C..G..Am..G..
       F..C..Dm..G…. 
       C..G..Am..G..
       F..C..Dm..G….. 

C          G
kabur kanginan
      Am        G
tresnamu mabur ilang
  F          C
semono tresnamu
      Dm           G
biyen tak gadang-gadang
C           G
ngempet loroku
     Am              G
rangiro kandas tresnoku
   F             C
mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno..

 F           G
ibarat tresnoku gedhe
        C       -G/B    Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G
nanging atimu koyok watu
      C
iku kasunyatan..

Reff:
  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
        F         G
  loro ono njero atiku..

  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
           F              G
  kadung kependem njero dodoku..

C
wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Am
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
G
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
G
..tresnomu ben ambyar ilang

Musik: C..G..Am..G..
       F..C..Dm..G…..

C          G
kabur kanginan
      Am        G
tresnamu mabur ilang
  F          C
semono tresnamu
      Dm           G
biyen tak gadang-gadang
C           G
ngempet loroku
     Am              G
rangiro kandas tresnoku
   F             C
mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno..

 F           G
ibarat tresnoku gedhe
        C       -G/B    Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G
nanging atimu koyok watu
      C
iku kasunyatan..

Reff:
  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
        F         G
  loro ono njero atiku..

  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
           F              G
  kadung kependem njero dodoku..

C
wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Am
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
G
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
G
..tresnomu ben ambyar ilang

Outro: C..G..C..C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: D#..A#..Cm..A#
       G#..D#..Fm..A#..
       D#..A#..Cm..A#
       G#..D#..Fm..A#..

D#         A#
Kabur kanginan 
      Cm        A#
tresnamu mabur ilang
  G#         D#
Semono tresnamu 
      Fm           A#
biyen tak gadang-gadang
D#          A#
Ngempet loroku 
     Cm              A#
rangiro kandas tresnoku
   G#            D#
Mending aku seng lungo
      Fm           A#
alon alon kowe tak lalekno..

 G#          A#
Ibarat tresnoku gedhe
        D#      -A#/D   Cm
koyok ombak seng nabrak karang
        G#            A#
Nanging atimu koyok watu 
      D#
iku kasunyatan..

Reff:
  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
        G#        A#
  loro ono njero atiku..

  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
           G#             A#
  kadung kependem njero dodoku..

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  A#
Senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
A#
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
A#
..tresnomu ben ambyar ilang

Musik: D#..A#..Cm..A#
       G#..D#..Fm..A#..

D#         A#
Kabur kanginan 
      Cm        A#
tresnamu mabur ilang
  G#         D#
Semono tresnamu 
      Fm           A#
biyen tak gadang-gadang
D#          A#
Ngempet loroku 
     Cm              A#
rangiro kandas tresnoku
   G#            D#
Mending aku seng lungo
      Fm           A#
alon alon kowe tak lalekno..

 G#          A#
Ibarat tresnoku gedhe
        D#      -A#/D   Cm
koyok ombak seng nabrak karang
        G#            A#
Nanging atimu koyok watu 
      D#
iku kasunyatan..

Reff:
  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
        G#        A#
  loro ono njero atiku..

  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
           G#             A#
  kadung kependem njero dodoku..

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  A#
Senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
A#
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
A#
..tresnomu ben ambyar ilang

Outro: D#..A#..D#..D#..

Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Alon Alon Wae, chord dasar Nella Kharisma - Alon Alon Wae, chordtela Nella Kharisma - Alon Alon Wae, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Alon Alon Wae, download lagu Nella Kharisma - Alon Alon Wae mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=ynnv1rMiRjc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu