menu Request

Nella Kharisma - Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X) Chord Gitar dan Lirik Lagu

306 views
(Intro) G Em C D

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
 akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
 ora bakal tak gubris
C                  D
 jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
 timbangane nyacat
G                Em
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
 ra jaluk duit embokmu
C
 sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
 akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
 ora bakal tak gubris
C                  D
 jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
 timbangane nyacat
G                Em
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
 ra jaluk duit embokmu
C
 sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D      G
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..





(Intro) Am Cm Bm G

    Am         Cm
Untumu.. ono kawate
       Bm            G
Ono lomboke, ono kangkunge
       Am               Cm
Yen mrenges.. ketok aslimu
        Bm              G
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      Am
Bidadari keseleo
   Am
mekso-mekso banget
          Cm
nganggo kawat abang ijo
  Cm
Pupure medok mirok
      Bm
katon kandel separo
  Bm
Dowo untune koyo sungai
G
bengawan solo, solo
      Am
Bidadari kesleo
    Am
ngempet ngempet banget
       Cm
dadi pengen nduwe bojo
 Cm
Opo mungkin samar
        Bm
yen ora keduman jodoh
    Bm
Lan opo mungkin amung arep
G
pengen mlekoto, koto

       Am             Cm
Sing tenang.. ben iso mikir
          Bm             G
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        Am              Cm
Sing penting.. lurus mlakumu
           Bm                 G
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 Am
aku ra peduli,
  Am
senajan elek rupaku
Cm
 akeh uwong ngomong
Cm
untuku rodo metu
Bm
 ora bakal tak gubris
Bm                 G
 jare mbokku aku manis
                  G
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

Am
 timbangane nyacat
Am               Cm
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Cm
 ra jaluk duit embokmu
Bm
 sing penting ra bejat
Bm
koyo kelakuanmu
G
 wis kono ndang minggat
G
senep ku ndelok rupamu

    Am         Cm
Untumu.. ono kawate
       Bm            G
Ono lomboke, ono kangkunge
       Am               Cm
Yen mrenges.. ketok aslimu
        Bm              G
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      Am
Bidadari keseleo
   Am
mekso-mekso banget
          Cm
nganggo kawat abang ijo
  Cm
Pupure medok mirok
      Bm
katon kandel separo
  Bm
Dowo untune koyo sungai
G
bengawan solo, solo
      Am
Bidadari kesleo
    Am
ngempet ngempet banget
       Cm
dadi pengen nduwe bojo
 Cm
Opo mungkin samar
        Bm
yen ora keduman jodoh
    Bm
Lan opo mungkin amung arep
G
pengen mlekoto, koto

       Am             Cm
Sing tenang.. ben iso mikir
          Bm             G
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        Am              Cm
Sing penting.. lurus mlakumu
           Bm                 G
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 Am
aku ra peduli,
  Am
senajan elek rupaku
Cm
 akeh uwong ngomong
Cm
untuku rodo metu
Bm
 ora bakal tak gubris
Bm                 G
 jare mbokku aku manis
                  G
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

Am
 timbangane nyacat
Am               Cm
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Cm
 ra jaluk duit embokmu
Bm
 sing penting ra bejat
Bm
koyo kelakuanmu
G
 wis kono ndang minggat
G
senep ku ndelok rupamu

    Am         Cm
Untumu.. ono kawate
       Bm            G
Ono lomboke, ono kangkunge
       Am               Cm
Yen mrenges.. ketok aslimu
        Bm              G
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      Am
Bidadari keseleo
   Am
mekso-mekso banget
          Cm
nganggo kawat abang ijo
  Cm
Pupure medok mirok
      Bm
katon kandel separo
  Bm
Dowo untune koyo sungai
G
bengawan solo, solo
      Am
Bidadari kesleo
    Am
ngempet ngempet banget
       Cm
dadi pengen nduwe bojo
 Cm
Opo mungkin samar
        Bm
yen ora keduman jodoh
    Bm
Lan opo mungkin amung arep
G
pengen mlekoto, koto

       Am             Cm
Sing tenang.. ben iso mikir
          Bm             G
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        Am              Cm
Sing penting.. lurus mlakumu
           Bm                 G     Am
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X), chord dasar Nella Kharisma - Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X), chordtela Nella Kharisma - Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X), download lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=68gOtbLHBkA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×