menu Request

Nella Kharisma - Jomblo Kesekso Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
Capo di fret 5

Am           Dm
Ngenes tenan nek di rasakno
G                      C
 Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Am           Dm
Nganti kebal aku di ece konco
G                      Am
 Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

(Intro) Am... Am...

     Am             Dm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       G                    C
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Am              Dm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       G                 Am
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Am                    Dm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  G                  C
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Am                      Dm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   G                     Am
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Am                 Dm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     G                  C
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Am                   Dm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  G                       Am
Noto urep bareng bareng karo aku

(Interlude) Am Dm G C
            Am Dm G Am

     Am             Dm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       G                    C
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Am              Dm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       G                 Am
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Am                    Dm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  G                  C
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Am                      Dm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   G                     Am
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Am                 Dm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     G                  C
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Am                   Dm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  G                       Am
Noto urep bareng bareng karo aku

   Am                    Dm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  G                  C
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Am                      Dm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   G                     Am
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Am                 Dm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     G                  C
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Am                   Dm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  G                       Am
Noto urep bareng bareng karo aku





Dm           Gm
Ngenes tenan nek di rasakno
C                      F
 Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Dm           Gm
Nganti kebal aku di ece konco
C                      Dm
 Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

(Intro) Dm... Dm...

     Dm             Gm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       C                    F
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Dm              Gm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       C                 Dm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Dm                    Gm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  C                  F
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Dm                      Gm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   C                     Dm
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Dm                 Gm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     C                  F
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Dm                   Gm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  C                       Dm
Noto urep bareng bareng karo aku

(Interlude) Dm Gm C F
            Dm Gm C Dm

     Dm             Gm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
       C                    F
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
        Dm              Gm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
       C                 Dm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
   Dm                    Gm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  C                  F
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Dm                      Gm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   C                     Dm
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Dm                 Gm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     C                  F
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Dm                   Gm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  C                       Dm
Noto urep bareng bareng karo aku

   Dm                    Gm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
  C                  F
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
     Dm                      Gm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
   C                     Dm
Mesti seng ditakone endi calonmu

    Dm                 Gm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
     C                  F
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
       Dm                   Gm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
  C                       Dm
Noto urep bareng bareng karo aku

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Jomblo Kesekso, chord dasar Nella Kharisma - Jomblo Kesekso, chordtela Nella Kharisma - Jomblo Kesekso, lirik lagu Nella Kharisma - Jomblo Kesekso, download lagu Nella Kharisma - Jomblo Kesekso mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=EQx3llCmO08

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×